Gästbloggning !

hallå !
Nu har jag (Daniel) tagit tillfället i akt att få chansen att gästblogga lite. Kan ju va lite små kul, iaf kan man ju hoppas på att öka populariteten på denna blogg som i nu läget är lite för dålig.. Så jag hoppas kunna bidra med ett lite roligt inlägg för er att läsa. Jag kan ju börja med at berätta lite om mig själv för tillfället då, det är så att vi har haft en lite tränings tunering här i linköping i helegen där vi har spelat 3 matcher på 3 dagar väldigt tufft. Det har väll också fått ut sin effekt nu, för här sitter ja hur sliten som helst och jur förkyld som helst. Men så är det väll att vara hockey spelare antar ja , så fårse om det blir någon träning imorn för om det inte blir bättre så blir det nog inget.. Veckan som kommer nu känns riktigt seg vet inte varför just denna vecka skule vara det känns bara så av nån konstig anledning. Aja jag lär nog överleva ändå som tur är !

Som ja nämde tidigare så är ju denna blogg inte så jätte bevakad så därför tillbads ju jag och skriva några väl valda ord. Så för er nya läsare kanske fasnar i denna flickas liv.. haha ,

Det som har hänt  den här veckan som är anmärkningsvärt är att arsenal klantar sig igen och förlorar mot Man U.. också värt att notera är att Zlatan spel i Barca stiger aftonbladet åt huvudet men det var ju dock inte så oväntat..

Sen har vi även fått sveriges första dödsfall av svininfluensan så kan det ju också gå.. vem vet snart kanske alla har det eller så blir det lika uppblåst som andra sjukdommar.. Kanske kommer fram om någon vecka att det var något helt annat som var döds orsaken. Aja lider iallafall med persones annhöriga.

Men tillbaka till mitt liv här i linköping då , kan iallafall säga att mura som vi gör just nu i skolan suger men det ingår ju i kursen så det måste ju göras , det känns ju som långa dagar men that´s life

Kanske skulle skriva lite om Karins den såkallade littlekarlssons liv så som ja upplever det, iallafall hon känner sig för tillfället mycket trött på skolan (trorts att hon bara gått 1 vecka typ) men det är väll kanske förståligt ,klart man saknar sommarlovet liksom och sen är det lite gnäll på att bo i Sturefors med tanke på att det är lantis bussar som går hit och i och med det så går det typ 1 i timmen så det blir mycket vänta på bussar efter skola och så men det är jobbigt förstår ja , men ibland kan det väll vara mysigt att bo brevid en åker och en ko hage haha.

Ne men nu kanske ja ska börja avsluta vart lite skitsnack här ikv känner mig nästan som en liten kissie med andra ord men ni får ha det så bra och läsa denna blogg vidare :)

/ ´Daniel


Skola

Heej på er! Sitter i skolan med Tilda och skriver en text om oss själva på svenskan, slappt. Vi har typ 3 timmars lektion så det är kanske lite segt men det går nog snabbt. Idag slutar jag 14:55 tror jag :S Vet inte riktigt vad jag ska göra men jag tror Daniel och jag ska åka hem till mig och hitta på nått skoj :).

Nu måste jag fortsätta skriva men ha det bra! Pöss

(:

Nu är mitt rum rent och fint :) Har även duschat och sytt in mina jeans och massa andra grejer. Tyvärr kommer inte Daniel hit :( booo! Han har tydligen träning tidigt imorgon.. Men men jusst nu kollar jag på Kendra marathon på E!
Ska väl försöka komma i säng i tid idag haha här inte ställt om till skol tid riktigt än.

Imorgon är det skola igen.. Men det är nog rätt slappt :) Ska ta bussen kl 8 för jag börjar halv 9 så lite sovmorgon får jag nog!

Hörs imorgon! Godnatt, Puss!


Städning pågår!

Alltid lika kul att komma hem till ett stökigt rum.. Nae, så jag håller på att städa mitt rum för Daniel kommer hit sen med och jag tycker så synd om honom att behöva va i mitt stökiga rum :) Igår hade jag film mys med my baby kollade på simpson filmen och nån mer. Sen idag vaknade jag upp hos honom och vi satte oss och kolla på I am Legend samtidigt vi åt frukost. Efter det drog han till ishallen och mamma och pappa kom och hämtade mig så åkte vi ur till Elin och Jimmy och kolla på deras nya kök som dom håller på att bygga! Såg bra ut ;).

Aja nu ska jag försöka städa färdigt och sen får vi se vad som händer :) Puss på er <3 osminkad och allt! ;) haha sexy

Lördag

Skönt med helg kan jag säga har redan börjat tröttna på att gå i skolan. Igått var jag på Daniels match mot Djurgården dom vann med 3-1, sen efter det gick vi in till stan och åt kebab :) Var as många noller som sprang runt och skämde ut sig.. haha. Sen tog vi bussen hem. Var även idag idag ovh kollade på hans match med Matilda det var trevligt fast as kallt. Ikväll blir det nog bara till att kolla på nån film eller nått :)

Puss

Fredag!

Hej! Igår kom Daniel till mig på kvällen och sov här, imorse gick jag upp 6:45 gjorde mig iordning och gick till bussen som gick 8:01.Började skolan vid halv nio med handel skulle jobba i grupper och med Case, va ganska kul faktiskt :) eftersom det är första gången vi jobbade med det så fick vi ett enkelt Case, så vi skulle beställa en resa till Paris ta det billigaste flyget boka hotell boka restaurang och lite sånt, vi gör det självklart inte på riktigt utan bara "låtsas" om vi inte får ett riktigt case från ett företag, iaf sen så redovisade vi för klassen. Och vi slutade vid 11! sköönt! Vi har igentligen coach tid efter men eftersom vi inte jobbat med så mycket än slapp vi det.

Självklart fick jag sitta och vänta på bussen en timma det gjorde jag igår med ... Jobbigt. Åkte hem och hemma var pappa och Nova :) så jag tog hand om henne medans pappa åkte och hämtade Frida på resecentrum.

    Jag och Nova busar lite!

I skolan

Haloj sitter i skolan just nu har 20 min rast. :) Vi har flera timmars lektion.. *suck* Aja vi fick våra datorer igår och dom är as snygga haha. Klockan 2 ska jag smita iväg från skolan ska till tandläkarn ;) skönt att slippa skolan lite.
Har inte så mycket mer att säga men skriver väl mer ikväll eller nått.

Puss! / Karin

Första dagen i skolan

Hej, blivit dålig på att uppdatera har inte orkat.
Idag var första dan i skolan verkade as bra, imorgon ska vi ha friluftsdag men vet inte vad vi ska göra :S Måste tydligen komma utan smink enligt 2:orna men det är ju tveksamt haha.
På onsdag och fredag kväll är det nollning får vi la se hur det blir (Y)

Blev kort men jaa, Ha det bra! Puss
/Karin

Torsdag+Fredag!

Sry för dålig uppdatering! orkar inte alltid uppdatera, så därför berättar jag lite smått nu om vad jag haft för mig! ;)

*Torsdag
Igår var jag hemma hela dagen åkte från Daniel vid 10 tiden (på morgonen) eftersom han är i skolan så tänkte jag att ja åker hem tidigt och lägger mig och solar. Som sagt det blev många timmar i solen hade verkligen problem att komma på vad jag skulle göra så jag va ute och läste igenom massa gamla tidninggar jag har. Sen på kvällen så kom Daniel och vi såg på nån hel lustig film.. Aja inte mer om den dagen.

*Fredag
Vaknade upp med min älskling vid 8 och vi gick upp och åt frukost och gjorde oss i ordning åkte förbi ljunkan och lämnade honom där. Mamma jag och pappa åkte vidare och gjorde några ärenden sen in till  staden, mamma klippte sig medans pappa och jag gick på stan. Köpte lite grejer som jag behövde typ mascara och annat skit.Köpte även en jätte fin päls jacka (självklart är det inte äkta päls för det vill jag absolut inte ha!) Köpte den för 700 kr så nu är ju mina pengar mer eller mindre slut haha och jag fick pengarna idag.. (Y)
Aja nu på kvällen åkte jag till Daniel och chilla, har sträckt nacken och ryggen så in i.. har så himla ont, känner mig som en gammal tant som inte kan röra mig haha, hoppas det går över.
Framåt 9 tiden åkte vi in till stan där det va nån festival? men vi orkade inte gå dit + att alla nolllor är i stan och då är det bara jobbigt det spöregnade så vi var inte där länge.Åkte hem till Ekh och kollade på Marley and me, va jätte bra men jätte sorlig.

Nehe gott folk blev lite mer text än vad jag tänkt mig, ska nog sova nu ! Tänkte bara säga att Daniel och jag har varit tillsammans i 9 månader idag! :D eller nu är ju klockan 1 men.. Aja ha det bra!

Puss/Karin

Hemma

hejsan nu har jag precis ätit kvällsmat :) Idag har jag varit med Tilda till Face som sminkade henne dom sotade hennes ögon i svart och det blev jätte fint! :D Man får även välja ut smink för 300 som man får ta med hen så hon tog ett jätte fint läppstift och ett nagellack tror jag :). Sen efter det kom Daniel och mötte upp mig så gick vi och fikade på Nancy´s.
Sen åkte jag hem och nu är jag här. Imorgon ska jag nog sola på förmiddan och sen åka till stan med Tilda men rix fm är ju imorgon i Norrköping så funderar om man ska åka dit kanske? vi får se!
Ikväll åker jag kanske tillbaka till Daniel har nämligen glömt lite saker där som jag behöver.. Isf sover jag nog där.
Har inte så mycket mer att säga, men ha det bra!

Puss/ Karin
Snart har jag och Daniel varit tsm i 9 månader (A) <3

Godmorgon

Vaknade nyss upp hemma hos Daniel och har ätit frukost, hade nån konstig dröm inatt om att det inte fanns marabou på ica i rätt storlek och jag hade paanik hahaha :P Aja vid tre ska jag hänga med Tilda till face stockholm för hon ska bli sminkad.
Igår åkte Tilda och jag till donken och satt där i flera timmar  och pratade om allt mellan jord och himmel :) Himmlans trevligt va det!

Nu ska jag snart göra  mig iordning ;) strålande väder ute!

Puss! /Karin

Tilda och jag!

Haloj är med Tilda jusst nu vi har spelat in lite roliga videoinlägg haha.Kom hit för några timmar sen har bara suttit och chillat typ :) längesen man såg henne.
Vi tänkte antingen baka chokladbollar eller åka till donken! Mumma! Puss!/Karin



Störd!? :S

Skola!? nae :)

Godmorgon :) Vaknade upp bredvid Daniel idag hade ställt klockan på halv 11, för Daniel börjar skolan idag som dom flesta nog gör. Men det gör inte jag, för jag börjar på måndag! :D Skönt! Är lite nervös faktiskt börja på en ny skola där man inte känner nån.. hoppas verkligen Tilda och jag hamnar i samma klass annars tänker vi byta till samma :) hah.
På tal om Tilda, ska gå på stan med henne på torsdag. Har saknat henne jätte mycket vi har knappt träffats nått i sommar.. Tur att vi ska gå på samma skola och samma klass :)

Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa till mig! :)   

Här är en gammal go bild på mig och Tilda från när vi praoa till sammans på rendez vous!
Ha en bra dag! Puss/Karin

Stan

Hello, Idag vaknade jag upp hos min älskling gick upp vid 12 åt frukost och chillade en stund. Vid 3 nån gång så begav vi oss in till stan och kollade lite, jag hade bestämt innan att jag inte skulle köpa nått utan spara mina pengar :) men Daniel köpte en jätte fin t-shirt från Gant. Efter det så gick Daniel till ishallen och jag till bussen. Bussen var försenad 40 min!? Aja bussen kom till slut och busschafören bad om ursäkt och alla fick åka gratis.
Nu är jag hemma, efter ha varit några dagar hemma hos Daniel sen det första man gör är att komma hem till ett stökigt rum är ju inte det roligaste.. Eller i för sig är hela övervåningen stökig Frida städar aldrig! Hon är så jävla slö.. alltid jag som ska göra allting. Aja jag håller på att städa för fullt nu :) Sen ikväll kommer väl Daniel hit? hoppas jag iaf. Men ha en bra dag alla läsare!

Puss! /Karin

Hatar söndagar..

Ja godmorgon eller vad ja ska säga haha :) gick upp för en timme sen alltså klockan 2, jag vaknade vid ett men sen dess har ja legat och försökt få upp Daniel. Nu sitter han och kollar på fotboll.. Och jag sitter vid datorn och nördar lite :) Igår var Daniel och jag i Ullstämma ett tag på kräftskiva med alla fulla grannar haha. Åt massa kräftor och efterätt! as gott, sen efter det cyklade vi till ekholmen igen och kollade lite på film och så :)
Jusste  igår kollade jag även på baksmällan den va väl sådär tyckte jag, har sett bättre.

Idag är det söndag, och jag hatar söndagar även på sommarn. Det är en sån dag där man verkligen inte gör någonting man sover bort hela dagen sen när man går upp vet man inte vad man ska göra. Jag ska väl bara slappa och inte göra nått förutom att va med Daniel :).

Ha det bra! Puss / Karin

Ny soffa, och ikväll Kräftskiva

Kl 7 i morse kom Daniel och hans mamma och hämtade mig, åkte hem till dom och sov. Sen vid 11 ringde mamma och frågade om jag ville hänga med henne pappa och Frida och kolla på soffa, och det ville ja för Daniel behövde endå sova. Först åkte vi till E.M och kolla lite hittade en fin soffa med divan ( ligg del på soffan) sen åkte vi och kollade på Mio och hittade en liknande jätte fin soffa super skön och jätte fin, den va i tyg och nästan svart. Så vi beställde hem en sån så den kommer om 6-8 veckor.
Sen efter det skjutsade dom hem mig till Daniel igen och han låg fortfarande och sov, haha klockan va halv ett men aa jag är inte förvånad.

Aja ska väl inte skriva hur mycket som helst men tänkte iaf berätta att ikväll ska jag på kräftskiva i Ullstämma med våra gamla grannar, dom som bor i mitt gamla hus ska även komma :S hehe så vem vet man kanske får kolla in där lite se hur dom gjort om det :)
Finns på mobilen om det är nått!

Ha det bra! Puss /Karin

God kväll!

Haloj tänkte bara säga att jag kanske inte kan uppdatera lika ofta nu på några dar.. Våran dator har nämligen gått sönder i för sig så har Frida och pappa datorer så jag ska väl försöka sno åt mig dom ;) Jag som skulle sova hos Daniel i natt efter som han kommer hem i natt så hade vi tänkt att jag sover hos honom när hans mamma är hemma så klart! och sen på natten åker vi och hämtar honom. Men icke sa nicke, Daniels och hans lag missar färjan från tyskland haha hur man nu lyckas? :) Aja så han kommer hem några timmar senare och då sover jag hemma och tar sen moppen till honom vid 5 på morgonen nån gång :) blir kul vi som inte setts på nästan 2 veckor! vet inte hur jag klarat av det men snart är han änligen hemma. :D

Puss! /Karin

Fredag!!

Äntligen är det fredag! :) Idag gick jag upp vid 9 och då hoppade jag in i duschen och sen fixade ja mig, sen åkte jag och klippte mig vart jätte nöjd! :D Fast det är lite kortare än va det va förut men det växer ut snart. Älskar hur håret är alldeles lent efter man klippt sig. Aja efter det kollade jag lite på stan och sen åkte jag hem. La mig direkt och solade, jätte skönt.
Jusst nu kollar jag på tv lite och vet inte riktigt vad ja ska hitta på :) Matilda och Tilda kanske ska komma hit och hälsa på lite.

Ha det bra! Puss / Karin

God kväll!

Nu sitter jag i soffan med mamma och kollar på nått sjukhus program :) Idag vaknade jag klockan 7! :S ? haha men efter ett bra tag så somnade jag om . Gick upp och käka frukost och efter ett tag så gick jag ut och la mig och sola, as skönt. Men efter nån timme så började det åska runt om kring och det kom massa moln så då gick jag in och precis då började det regna så det va tur ;). Jag började städa och plocka iordning lite på mitt rum för mamma sa att jag inte fick kolla på tv när det åska hahah.

Imorgon ska jag vid 11 åka in först till tandläkarn och hämta en sak sen vid kl 12 ska jag klippa mig, och sen kolla runt lite på stan :D.

Ha det bra! Puss /Karin

Onsdag!

Idag finns det verkligen ingenting att göra jag är bara hemma och segar hehe, har plockat iordning lite i mitt rum, Och nu har jag även beställt klipptid hos frisören! Kl 12.00 på fredag :) Jag funderar på att åka till ica och köpa lite godis eller nått fast jag har ju inga pengar hah. Så jag får väl hitta på nått annat.

Aja om det är nån som har några tips om vad man kan göra.. så Skriv!

Ha det bra, Puss/ Karin

Rubrik?

Nu sitter jag med ansiktsmask och både manikyr och pedikyr gjort :) Skönt! Ska snart hoppa in i duschen och ta bort min choklad ansiktsmask haha :P Annars idag va jag ju på Tornby och kollade runt lite, Jag köpte några örhängen och frida köpte en tröja / kavaj. Sen efter vi ätit så åkte vi hem och jag började måla lite på huset, jag behöver pengar! haha alla mina pengar den här månaden är slut.. håller väl ingen ordning på vart dom försvinner.

Imorgon ska jag beställa tid hos frisören kan behövas mitt hår har blivit ganska slitet nu på sistone, sen tänkte jag även beställa tid på Pause har nämligen ett presentkort där så tänkte ta lite massage! Så himlans skönt är det.
 
Inget mer inlägg idag, kommer väl förmodligen ett eller två imorgon! :)

Puss / Karin   

Stan

Ska snart åka in till stan på några ärenden, sen kommer Frida och hämtar upp mig så ska vi åka till Tornby och kolla runt lite :) I kväll kommer mamma och pappa hem då ska vi koka kräftor haha :D och på lördag blir det kräftskiva i ullstämma med våra gamla grannar :).

Har inte så mycket mer att säga för stunden :)

Ha det bra! Puss / Karin

Trååk..

Aja Sofie och jag vaknade upp runt 10 tiden och trodde det skulle bli fint väder.. men det blev ju inte nått. Så vi satte oss och kollade på film hah ovanligt :). Sen åt vi lite lunch och fixade oss, sen följde jag henne till bussen och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra :S har seriöst inget att hitta på funderar på att fixa naglarna lite eller nått kan ju behövas..
Frida är i Västervik eller nått med några kompisar och badar så jag är ensam hemma, för pappa och mamma har lämnat oss igen några dagar hehe, dom är och fiskar kräftor hos mormor.
Jag längtar nått grymt mycket tills på fredag då min älskling kommer hem, saknar honom jätte mkt :(

Slänger in en bild på min nya Friis & Company väska! För en gångs skull köpte jag en liten väska har annars bara massa stora och dom är så jobbiga och tunga så den här blev perfekt!
 
Förlåt för suddig bild!

Ha det bäst! puss / Karin

Söndag

Sitter nu med Sofie och kollar på film, Frida och jag hämtade upp henne i stan förut när vi var och handlade. Åkte hem till Sturefors och då gick Sofie och jag direkt till badet och pratade och tog ett kvälls dopp :) Sen gick vi hem och kollade på Fantastic Four och sen slutet av casanova och nu ser vi på John Tucker must die.. hahah  den är grym.
Aja Sofie sover här inatt och vi hoppas på bra väder imorgon så vi kan sola och bada! :D

Ha det bäst! Puss /Karin


Hemma!

Nu är jag hemma igen.. och har absolut ingenting att göra nu när Daniel är borta, så vill nån hitta på nått så höjta till bara. Idag har jag bara åkt bil hela dagen jätte tråkigt när det är så bra väder.
Här är några bilder från veckan! :)

Skåne!

Dålig på att uppdatera ja vet!

Hej! är i Blekinge hos min farmor och farfar, as bra väder! Idag åkte vi ut med båten till en ö och badade och sen på eftermiddagen så åkte vi hem och grilla. Igår var vi även på stan och kolla, jag köpte en ny friis & company väska :) Åkte hit i tisdas och åker hem på söndag. Jag tror jag fått magkatarr "/ får så jäkla ont i magen så fort jag äter någonting :S
Aja saknar min baby jätte mycket :( vi kommer vara ifrån varandra nästan 2 veckor.. För han åker till Tjeckien på fredag till fredag nästa vecka, vill vara med honom nu efter allt som hänt :´( men men inget att göra åt.

Ha det bra! Pussar / Karin

Blekinge

sitter hemma hos Daniel nu och han har precis åkt han ska till västerås och spela och idag så ska jag åka till blekinge, jobbigt att säga hej då till honom nu och inte träffas på nästan två veckor och efter allt som har hänt känns det ju inte direkt bättre. Frida och Marcus kommer och hämtar mig vid 11 så blir det att sitta i bilen 4 timmar men men.

Ha det bra! Puss

RSS 2.0