Tisdag

Hej på er!

Har inte haft nån lust att blogga på ett tag men så äre :) Idag har jag varit i skolan, han va där 1 ½ timma innan vi slutade ... vääärt

Men jag och Amanda chilla i skolan lite..

Annars då!

Köpt en ny bil! Hämtar den imorgon, ganska nice. Snart julaftooon (Y) Jag firar jul den 23 , har ja sagt de? haha

Aja de är iaf för att min stackars mamma måste jobba på julafton! :)


jag idag: duckface


Hej o hå!

Nu var det ett bra tag sen ja uppdaterade :) hihi

Sitter hemma o slappar lite ! Måste igentligen repetera min redovisning men gör de sen :) Ska snart åka iväg o kolla på bil me mamma o pappa :)


God morgon!

God morgon på er!

Sitter i skolan nu, är lite tidig. börjar vid halv 11 ! Men min buss gick halv 10.. men det gör inte så mycket :) Då får ja lite tid över att läsa på min redovisning.

Idag har jag personlig försäljning det ja ska redovisa i , har gjort en kalkyl som ja ska prata omkring. Lektionen är 2 timmar tror ja :s ? Sen har vi lunch och sedan idrott! Då vi ska va på Actic (nautilus ) och köra våra egna tränings program :)

Sen måste ja åka hem och stor städa ! :) De är så långt ja planerat min dag idag


Green peace



Ta er 3 minuter av denna dag och kolla på den här videon! Och tänk efter lite vad du kan göra för att förbättra vår lilla planet..

Skolan!

Sitter just nu i skolan, slutade för 10 minuter sen. Men jag och Amanda sitter kvar i skolan o pluggar vilket är skönt eftersom lärarna finns runt om så man kan fråga om man inte förstår nånting! :)

Har lite grejer som jag måste plugga på , fick en uppgift idag och ska redovisa den imorn, sen har jag 2inlämningsuppgift tills på fredag tror ja :S och sen ska jag och Amanda va guider på måndag och berätta om s:t lars kyrkan på turismen!

Så nu måste ja ligga i haha :) Men ha en bra dag ! Puss ♥


Tisdag

Hej på er!

Sitter vid mat bordet o väntar på att mamma ska göra kvällsmaten klar! ^^  Idag blir det stekt rödspetta koktpotatis o såååååååås, gött

Ja har ju börjat skolan nu ju ! Ganska skönt faktikst, att ha praktik tar på krafterna att lära känna nya människor lära sig hur dem jobbar osv. Så just nu efter att ha haft praktik (jobbat) så känns inte skolan så jobbigt :) tummen upp för de!

Annars är det bra med mig ! Va o tränade efter skolan så nu är ja jätte trött :) Och juste Grattis till min syster Frida som fick jobb idag!


Godmorgon

Morn!

Ligger i sängen o slappar lite, gick upp för ca en halvtimme sen och käkade frukost :) Har kommit på att det är så hiiimla skönt att sova ? Det är ju de :) mm

Ifredags var jag med Linn Matilda och Annie och chillade, hade faktiskt skit kul :) Oxh igår åkte jag Frida och pappa till stan o kikade lite o fika, sen gick jag Elin och Frida på hockey! Och tro de eller ej men de vann.. börjar ju bli ganska ovanligt nu förtiden haha :P

Och sen åkte jag till Sara o myste hela kvällen, sen tog jag bussen hem halv ett :)

Nu ska ja nog snart dra mig iväg till gymmet. Och imorgon blir det skola första gången på 5 veckor :P spännande

Bakat en liten kaka

Heeej!

Sitter i soffan o degar :) Va o tränade efter praktiken, duktigt! Sen åkte jag hem och bakade mjukpepparkaka till dem på lindex eftersom det är min sista dag imorn :( Känns ju lite tråkigt...

Men så är det..

Trött..

Hej! Sitter i slappar framför tv:n lite.. tror ja ska gå och lägga mig nu är jätte trööött

Slutade praktiken kl 3 idag o då drog ja hem till Daniel för att umgås lite, inte träffats på ett tag :) De tog en timma och en kvart me buss från ikano till ekh ? hahah

Går mkt snabbare att åka till Sturefors :) Men men kom hem innan nio o ställde mig o laga wokat till mig o pappa! mums

Och imorn måste jag åka till gymmet efter praktiken, o ställa mig på löpbandet lääänge.. har ätit massa onyttigt den här veckan haha!

RSS 2.0