Medgång gör vänner, motgång prövar dem.

Usch.. är så jävla trött på alla falska vänner som säger att man inte kan va, men så en timma senare är man med en annan kompis?
 Är så trött på vänner som bara ska vara med en när de passar dem.
Är så trött på vänner som säger "aa vi måste börja va mer" när de inte menar det ett dugg.
Är så trött på vänner som bara tar och inte ger något tillbaka.

Och ja ni som läser det här borde veta vilka ni är.

My friends say I'm a fool to think that you're the one for me, I guess I'm just a sucker for love

Tjaa! sitter i skolan och har booring :S haha saken är att våran lärare är sjuk och vi sitter i ett klassrum utan lärare hahha :D jaja.

Idag slutar ja runt halv 2 sen ska ja dra mig mot gymmet och bränna lite ;) Sen ska jag tbx till stan för ja ska på hälsoundersökning 16:20 och göra lite saker och så..

Ha en bra dag puss

Måndag

Hello!

Har haft en hel nice start på veckan ;)

Började skolan vid 9 och slutade 13:30, åkte hem till Tilda och bakade kladdkaka med massa strul hahah bland annat med kakformar som läckte och massa skit :)
Nu har jag precis kommit hem och sitter nu ute på verandan där det är 35+ Schteek!

Ska strax ut och övningsköra med mammsen! ;)

Hare gött ♥


Lång dag!

Godkväll!

Dagen började hemma hos min pojkvän, där det hände en liten olycka runt morgon kvisten haha :) så kom lite försent men ja missade inget som tur var :)
Hade lite lektioner och så slutade vid halv fem men ja skulle gå vid 4 för jag har varit på handledarkurs! Så nu får jag börja övningsköra, kursen började halv 5 och slutade ca 20.15 :O haha as lång var den , men men nu är det gjort.

Nu ska ja väl strax lägga mig :) Och imorgon är det fredag! yey

Godnatt puss ♥

Tell me what I wanna hear


Solig måndag!

Heej! Är på strålande humör  :) Vaknade upp hos min älskling idag! Kollade ut genom fönstret och det va strålande sol, det är konstigt att vädret kan påverka ens humör så mycket. Idag gick jag i skolan till 13:40, älskar mitt nya schema.

Har suttit ute i värmen ett litet tag i bara små shorts och bh! Kändes nästan som sommar :)

Jaja ha en bra dag puss!


Trött..

Heej :)

Sitter just nu och kollar på matchen mellan LHC- djurgården och fyy fan säger ja bara :( usch!
Men men, idag har jag jobbat heela låånga dagen från kl 10- 19. Ska även jobba imorgon 10-15 och på lördag 10-13! Caaash säger ja bara ;)

Men nu är jag helt slut säger jag bara min rygg och mina fötter värker, och jag saknar min älskling :( *BUHUhu*

Hahah men ha en bra kväll! :) Puss♥




LHC :(

Godkväll!

Har precis kollat på matchen mellan djurgården och LHC.. började bra ! Men slutade väldigt sorligt :( Imorgon gäller det!
Men men, annars idag har jag bara varit hemma har inte kännt mig alls bra :( haft jätte ont i halsen.. och kännt mig hängig och så men nu mår jag lite bättre :).

Imorgon ska jag jobba ! från 10 - 19, så det blir ett långt pass men det gör inget nu när det är lov :)
Jag har gjort en jätte god pasta sallad jag ska ha med mig imorgon till jobbet + en risifrutti :)

Så efter imorgon har jag tillräckligt med pengar över sommarn! Skönt :) Alltså 1000 kr varje månad i sommar, då jag inte får mitt studiebidrag. De pengar ja tjänar sen kan ja börja spendera på annat roligt! :) Yeey!


Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar upp imorgon! :)

Puss ♥

Dating in the dark

Godkväll!

Just nu sitter jag och mumsar i mig chips och grönsaker och dipp! Mums! :) Innan så var ju jag och frida på Ikano! Hittade ett par skor från Tommy Hilfiger :) tog kort på dom men det funkar inte att lägga in... typiskt

Men men efter ikano så åkte jag hem till min älskling och umgicks lite :) Sen åkte ja hem och åt lite mat och nu sitter jag här i soffan och kollar på dating in the dark! Sen blir det desperate housewifes och sen coager town! Riktig film kväll! :)

Nu ska ja fortsätta kolla :D puuss


Shopping!

Hello!
Frida och jag håller på att göra oss iordning vi ska nämligen åka till Ikano för en shopping runda! :) Fårse om jag hittar något skoj! Skulle behöva ett par nya skor!
Sen efter det ska vi nog åka hem och storstäda hela övervåningen haha kan behövas!

Min mormor kom även hit idag och ska stanna hela veckan tror jag! :)

Ikväll får jag se vad som händer :) Men det lutar åt att ha en myskväll med min syster med att dippa grönsaker och kolla på desperate housewifes och dating in the dark och grejer! :)

Men ja skriver nog mer sen! Ha en bra dag ♥


Hockey

Jag gick min runda hur snabbt som helst haha vart helt slut :) När jag kom hem började jag slinga Fridas hår och jag har nu duschat också och ska nog hjälpa frida att tvätta håret!

Sen ska vi börja fixa oss för jag Frida och pappa ska på hockey ikväll, VIP.
Så jag ska alldeles strax börja föna håret och sen slänga på lite smink och kläder! ;)


Promenix!

Godmorgon! Nu ska ja ge mig ut och gå en runda! Härligt :) Ska gå den rundan som jag brukar den tar ungefär 45 minuter så det blir lagom! :)

Men ja skriver mer sen när jag kommer tillbaks!


Natt besök!

Hej på er!

Min dag började vid ca halv 12! Skönt med sovmorgon! Fick nämligen besök vid kl 1 inatt haha och var uppe till 4 :) Mys!
Annars idag har jag bara tagit det lugnt och varit på födelsedags fika hos min kusin som bjöd på våfflor! :)

Just nu slö kollar jag lite på wipe out! Och imorgon måste jag till gymmet eller gå ut på en rejäl promenad! :) Men nu är det ju lov så det hinner jag ju med det är bara orken som svajar haha :D

Aja hoppas ni haft det bra idag! Puss♥



We gotta fight for this love!

Hello!
Har precis fixat mig klar inför dagen :) Idag ska ja äta lite påsk lunch med familjen! :)
Igår var jag hemma och slappade med min älskade systerdotter Nova! Hon åkte hem i morse och ja saknar den lille plutten redan :( haha..

Aja senare ikväll vet jag inte riktigt än vad som händer men det lär väl märkas, blir väl att va med en kompis eller nått :P.

Glad påsk!


Påsklooov!

Sista dagen i skolan innan påsklovet!! :) Ska bli så jävla skönt! Har varit i skolan och jobbat som ett svin dag till kväll så ska bli så skönt att få vara ledig ett tag.

Igår så var jag i skolan och efter det jobbade jag till 7, Sen åkte jag hem till Daniel och va med honom och sov där sen (:
Idag slutar jag halv 5, sen ska ja väl åka hem med mina tunga väskor, och försöka hinna med att åka till gymmet eller åtminstone ut och gå med stavarna en lång runda!

Sen ikväll vet jag inte riktigt hur planerna blir med det lär man ju märka :)

Btw! HATAR att åka stadsbuss!! Fy fan säger jag bara, imorse satt jag på bussen och det va inte alls mycket folk på och jag hade både min dataväska och min stora friis&company väska som var full proppad.. Då kommer det en äcklig tant och ska sätta sig där just jag har mina väskor när nästan hela bussen var tom? Så ja får sitta med mina 10 kg väskor i knät och hon tjockisen bara bredde ut sig, och inte nog på det ! hennes andedräkt helvete hela bussen stank det luktade verkligen ruttet och så luktade hon kattbajs...
Trodde jag skulle spy :( stackars mig..



RSS 2.0