Tisdag

Idag slutade jag skolan vi ca 5! så var dödstrött när jag kom hem så jag hoppade i sängen och sov i 1,5 timma! skönt så nu är jag pigg :). Har även hittat en praktik plats på Esprit :) najs.
Saknar min älskling .. "buhuhu" :( hah  Aja har faktiskt inget mer vettigt att skriva, ska snart poppa lite popcorn och kolla på paradise hotel.

Puss

Helgen

Hello! :)
Tänkte berätta lite om helgen, i fredags fick jag ju lite gäster sen på kvällen så gick daniel och jag på bio och såg "it´s complicated" som var jätte bra tycker jag :). Sen på lördagen så firade vi mig igen! Fick fina packet och massa pengar! :) Sen på söndag så åkte vi in till tornby och shoppade och fikade, jag köpte en tröja och ett par söta hårspännen! :) Sen på kvällen så åkte jag och mamma och pappa och gymma.

Det var helgen lite kortfattat!


sön.







Your world is my world

And my fight is your fight
my breath is your breath
One love
My one heart
My one life for sure
Let me tell you one time, I love you


Fredag

Hej!
Vet att det var längesen jag skrev men jag har kännt att jag inte orkat och inte haft tid på hela veckan! .. :( Men nu är det fredag och jag är skit trött efter hela veckan i skolan.. :) så nu äntligen är det helg. Farmor och Farfar kom hit vid 3 någonting och så fikade och ska stanna här över helgen!  Vi ska nämligen fira mig imorgon eftersom jag fyllde år förra veckan. Så imorgon kommer min moster, elin jimmy & Nova och farmor & farfar och min familj! så vi ska äta smörgåstårta och tårta och grejer!

Och snart kommer min älskling oxå! :) Han ska bort i helgen så blir att träffas lite idag :)

Ha en bra helg, ifall jag inte skriver något mer! ♥

Onsdag

Hello! Tänkte börja med att säga att jag fyller år imorgon! :) Lilla jag blir bara 16 år haha.. eftersom jag är 94 för er som inte vet! :D
Idag var skolan rätt så slapp hade 2 olika föreläsningar och grejer men slutade vid kvart i 2 tror jag :) Sen gick jag fort som bara den upp till 3 där jag hämtade ut min mobil som har varit på lagning sen gick jag till bussen som gick 14:01 så jag hann! *Puh*
Sen så gick jag hem från bussen i mina små leggings i all snö och det var sviiin kallt, blä.

Ska nog snart gå och nanna känner mig jätte trött :s får se om det blir nån uppvaktning på sängen imorgon.. ser inte ut som det eftersom alla ska iväg på allting. men men ja överlever.

Puss

Kasper som fick något mellan tänderna ;)

haha och Kevin i farten :P

Tränat!

Kom precis ut ur duschen! Har nämligen varit och tränat med min pappa :) Slutade skolan vid 3 idag men ja gick hem en timma tidigare :O för vi spelade jepordy (stavning) så kändes skapligt onödigt att va kvar. Den här veckan har vi "kärleksvecka" töntigt I know.. så varje dag har vi olika tema, vi gör bara massa onödiga grejer.. Idag kom den en från friends och hade föreläsning och så.


Söndag

Hello! Kom hem för en stund sen har varit och kollat på Daniels match mot Färjestad :) som de vann med 2-1.
Tog även lite bilder från matchen!
Nr 54 är Daniel!











Lördag

Godmorgon!

Gick upp för ca en timme sedan och åt frukost :) Idag ska jag åka och slinga mitt hår hos frissan! Skönt att slippa göra det själv hah :)
Just nu ligger Daniel och drar sig i min säng ska väl försöka dra upp honom snart!.. Men efter jag varit hos frisören så ska jag åka till Cloetta och kolla på hans match som börjar 15:30 :)

Kommer nog in bilder från matchen och så sen :)

Men ha en bra dag allesammans! ♥


Nyårsdagen

Idag vaknade jag vid 11 skönt med lite sovmorgon! Igår var jag hemma med min familj och åt tre-rätters och kollade på film och smällde raketer och drack Champagne, jätte mysigt!
Sen lite senare så kom Daniel.

Idag ska jag bara slappa känner mig inte så jätte bra har jätte ont i halsen och känner mig lite hängig och så, så det blir väl att kolla på lite film och så :)


RSS 2.0