Damn!

Ja sitter och kollar på massa olika klipp från Britneys konserer i somras! Jag va på den i Stockholm! :) Grym. Snacka om talang även om ja vet att hon mimar men det är inte många som kan göra uppträdanden som henne!

Aja nog pratat om det :) Sitter hemma hos Daniel, han och Adam sitter och spelar fifa haha.
Lagade även tacos förut :) mumma! Ska även vara duktig och läsa i min engelska bok sen, har i läxa att läsa 40 min!!  Hoppas tiden går fort haha.. Passade även på att ta ett varmt skönt bad här hos Daniel eftersom vi inte har något badkar hemma än sålänge :)

Ha en trevlig kväll! Puss

Fredag

Hello :) Igår så åkte jag in till stan vid 1 och träffade Sara fikade lite sen gick vi hem till henne! (: Det va kul att träffa henne igen. Efter det blev ja hämtad av Matilda och hennes mamma så åkte vi till malmslätt till Matildas kompis Linn.
Åkte sen till ekholmen allt va lite krångligt så orkar inte berätta.

Idag vet jag inte riktigt vad ja ska göra.. Antingen ska ja va med Matilda och nåra :D eller bara va hemma och ha fredas mys med Daniel :)

Ska försöka uppdatera lite oftare! Sry.. :) Puss

förkyld :(

Usch, har blivit jätte förkyld...
Har nämligen haft ont i halsen i en månad ungefär men känns som det brytit ut ordentligt nu :( Hoppas bara att jag inte blir sjuk..

Aja tog moppen till Daniel igår vid 10 nån gång, blää hatar att åka moppe när det är kolsvart och inga bilar typ :o
Så vaknade upp hos honom vid 10 nån gång gick upp och käka frukost sen gick ja och la mig igen. Sen vid halv ett lagade jag mat och grejer. sen vid tre så gick jag till bussen och åkte och träna med mamma. Men det var väldigt dumt gjort!! Hoppas bara att min förkylning inte blir värre.

Nu sitter jag framför tv:n och kollar på 2½ men, och lyssnar på lite musik! :) Ikväll är det även Desperete och Ugly Betty! Yeey (:

Imorn ska jag och Frida gå på tornby! Hoppas jag hittar nått fint :D Puss 

Måndag

Hello! :) Har precis klivit ur duschen, och sitter just nu och målar naglarna (: Inatt sov min baby här, mys  :D
Gick upp tidigt för hans skull för han skulle till ishallen så ja skjutsade han till bussen vid halv nio.

Ikväll ska ja nog på hockey men Daniel om pappa kan fixa biljetter :) Annars vet ja inte riktigt vad jag ska göra idag :P funderar på att dra till stan en sväng, men vi får se!
Är det bara jag som känner att alla "stora" bloggare tröttnat på att blogga?

Ha en bra dag! Puss

söndag :)

hejsan! har blivit lite dålig på att uppdatera känner jag..
Igår va ja hos matilda med alla gamla kompisar, hade jätte mysigt snackade massor och kollade på little miss sunshine :).
Just nu så sitter ja med daniel och kollar på fotboll... trååk.. aja ska nog springa och köpa lite godis sen, och ikväll ska vi va hemma hos mig.

Vad ska alla göra på halloween? känns som det är lite överskattat ? :s
Aja puss :)

söndag :)

hejsan! har blivit lite dålig på att uppdatera känner jag..
Igår va ja hos matilda med alla gamla kompisar, hade jätte mysigt snackade massor och kollade på little miss sunshine :).
Just nu så sitter ja med daniel och kollar på fotboll... trååk.. aja ska nog springa och köpa lite godis sen, och ikväll ska vi va hemma hos mig.

Vad ska alla göra på halloween? känns som det är lite överskattat ? :s
Aja puss :)

Fredag, snart höstlov!!

Hej, har nu 4 timmars hål! :O haha så jag ska käka försöka sova och plugga matte :) Vi har matte prov sista lektionen.. har pluggat som ett as!!  Så hoppas jag klarar det, annars får jag plugga på höstlovet och jag har  redan tillräckligt med plugg att göra .. :P usch aldrig får man bara vara ledig och inte tänka på nått som man behöver göra.
men men skönt med lov så man får sovmorron och hinner va med min älskling! :)

Aja får se om jag skriver mer sen :D Puss!

Administration!

Hello, sitter nu i skolan och har administration vi har fått till uppgift att skriva ett CV och ett personligt brev. Så jag är typ klar :). Idag vet jag inte när jag slutar, antingen slutar jag 1 eller halv 5 :O hahah hoppas på 1! Måste hem och plugga matte :( Men om jag slutar vid 1 så kanske jag hinner göra något annat med.

På lördag blir det "tjejmiddag" hos Matilda :) Jag ska komma lite innan så Matilda och jag kan snacka och umgås lite, för jämt när vi bestämt att va så händer det något..

Men men nu ska jag väl fortsätta plugga på :) Puss!

seg dag..

hello, har precis ätit "mellis" och är nu nerbäddad i soffan med täcket och allt :) Jätte seg dag i skolan iag :( Började dagen med idrott, sen matte och sen info & layout sen va jag tvungen att stanna kvar på coach tiden eftersom jag fick ig på matte provet. Sen åkte jag med mamma och frida hem så det va skönt :).

Idag blir det väl plugga matte.., inte det roligaste. Och måste stanna hemma och plugga imorn med så det blir ingen hockey för mig inte..
haha fast aja hellre ett G, så jag offrar den här veckan till att plugga.

PUSS

Fyy vad trött jag är!!

Segaste morgonen på väldigt länge! Har precis haft handel, och börjar väl piggna till lite nu.. Ville verkligen bara somna om :( Men men idag slutar jag kl 1 tror jag :s hoppas det går nån buss bara! måste plugga som f*n ! "/ har ju som sagt matte omprov på fredag.. Och lite engelska grejer och så.

Ikväll åker jag nog till min älskling och sover :) måste ju träffas lite! :D

Puss

Hemma! :)

Äntligen hemma :) Vi fick sluta tidigare så vi slutade vid 2, så jag och Amanda gick till hemköp och köpte lite godis :O.. Och sen gick jag till bussen och nu är jag hemma :D

Funderar på att ta en powernap.. så jäklans trött, men sen måste jag börja plugga.. Men jag fick faktiskt MVG på min administrations uppgift :) Ikväll blir det bara slappa framför Tvn ! Sköönt, och nästa vecka är det lov! :) Yeey!

Ha en bra dag! Puss


Skola

Sitter just nu i "tysta rummet" med my och ställborn :) Har lunch rast just nu, Tilda och jag hade redovisning förut gick väl ganska bra (Y)!
Idag ska jag plugga plugga plugga :D Sen soova! haha

Har skrivit väldigt tråkiga inlägg på sistone .. :D men men.

Puss

Film

Hello, sitter just nu och kollar på engelsk wallander? haha :) Aja var även och tränade förut även fast jag hade jätte ont i huvudet och verkligen ingen lust! Men det va kul med lite sällskap.

Imorn är det skola!.... suuuuuuug :(

Aja puss


Söndag...

Då var det söndag, Igen?! Helgerna går så jäkla fort :( 
Så nu har man ännu en vecka framför sig.. Med massa plugg!

Igår så va Daniel och jag hemma vi skulle hyrt brüno men den fanns inte :( Så vi såg kung fu panda som gick på tv :P Idag gick vi upp tidigt halv 9.. då skulle Daniel ha borta match i Tingsryd tror ja. Så Daniels mamma skjutsade hem mig snäll som hon är :). Så nu är jag hemma och fundrar på att plugga lite matte till omprovet på fredag... usch jag orkar verkligen inte!

Aja sen ska mamma jag och pappa åka och gymma :) hahah hela familjen :P. Puss

Lördag :)

Hejsan ! sitter hemma hos Daniel har precis kollat på allt som flyter :) Daniels mamma står i köket och gör hemma gjord pizza, kan det bli bättre ? åt det igår med, men jag klagar inte ;) Så vi ska snart springa iväg till hemmakväll och se om dom har brüno! :D Hoppas det!

Aja lite kort inlägg men måste ta vara på tiden :) Puss!

boooriing!

hahah har sjukt tråkigt därför blir det många konstiga inlägg :) har precis kollat på idol (Y)
Aja puss

fredagsmys själv :(

hello, har precis ätit kvällsmat hemma gjord pizza (Y) Daniel är hos några kompisar? vet inte riktigt. Men jag vart kvar hemma.. många som ska till club sensation och dit ska jag inte!  Ne men Daniel är dum som lämnar mig hemma :( Visst kan det va mysigt att va hemma men inte själv! haha mamma och pappa är hemma! men aa ni får tänka lite själva.

Så jag ska väl glo på tv. yeeey .. kul fredag

Fredag!

Godmorgon!? :)
 Kom hem från skolan för ett tag sen, började halv nio och slutade ca 10:30! skönt.. Min buss gick 10:38 så jag fick springa som fan! Tror jag vrickade foten :( aj.. haha aja.
Nu är jag hemma håller på att göra lite lunch, håller på att hungra ihjäl!

Ska snart ta och lägga mig i soffan och läsa i min engelska bok en halv timme! :) Läxa! Sen ska jag nog passa på att göra några engelska uppgifter så jag får någonting gjort.

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. :s Ska kanske va med Daniel om han inte planerat in annat. :)
Men men vi får se! Skriver mer sen!  Jag vet att jag ser ut som en ko på bilderna haha men tycker det är så tråkigt utan bilder!

Puss


Hockey!

Har precis kommit hem från hockeyn :), vart 3-0 till LHC. Sen så gick jag och frida och marcus till Daniels match och kollade på sista perioden. Men nu är jag äntligen hemma ska snart göra mig iordning och sen hoppa i säng! Hoppas även min älskling ringer till mig snart när han har duschat klart och grejjat, träffade knappt han igår och inte idag heller .. :) men ähh haha jag klarar mig fin fint!

Idag fick jag reda på att vi slutade halv 5!!! :O brukar alltid annars sluta halv 2.. så jag fick skynda mig hem och duscha innan matchen började.
Jag vet att det har varit jätte dålig uppdatering idag, har tyvärr haft massor att göra i skolan och det är stressigt! Men imorgon lovar jag att det blir mer! :)

Puss på er! hoppas ni haft en trevlig kväll, för det har jag haft! Godnatt :)

Plugg!

Har precis lagt ner matte boken nu!
Har pluggat massa, stannade kvar en och enhalv timma extra i skolan och räknade matte sen när jag kom hem så tog jag lite varm o´boy och satte mig och plugga igen. Pluggis!? JA!
Har även jobbat på Tildas och min redovisning som vi ska ha på måndag.

Aja dagen har gått väldigt fort tycker jag :s fast det har hela veckan gjort tycker jag! Men det är skönt imorgon är det redan torsdag. Och då ska jag på hockey Ofc! ;)

Om ett tag ska jag nog gå och krypa ner i sängen, skönt att sova :P Puuss!








Jag vill inte bli sjuk! :(

Hejsan! :) Sitter just nu i skolan har lunch rast, har precis haft nån föreläsning om lumpen i en och en halvtimme .. men det va slappt, vi skulle egentligen haft matte så det va skönt att slippa det :). Hade idrott imorse men jag var inte med, har så himla ont i halsen! Vill verkligen inte bli sjuk! Då kommer jag hamna efter och få jobba ikapp allting och det är jobbigt :P.

Snart ska vi ha info & layout. Sen ska jag på coach tid och räkna matte :( usch! Så jäkla jobbigt att läsa om allting igen och hålla på och plugga och grejja..:P

Jag skulle egentligen varit med Matilda idag men hon har blivit sjuk.. "/ Händer alltid någonting när vi har bestämt, men men det löser sig! :)

Aja ha det bra ! Puss

Yeeey!

Fick nyss reda på att min älskling är träningsledig och har sovmorgon! :) Härligt! så han tar bussen hit om ett tag :) myys!
Något som inte är lika roligt är att jag fick IG på mitt matte prov haha :D vi är ju halv klass men 2 av 18 fick G! Våran lärare är helt störd.. så bara sätta igång och plugga för omprov (y)...

Idag har vi fått våran nya soffa! :D Den är jättesnygg och stor så alla får plats ;) svart med en divan eller vad det heter :)
Aja onödigt inlägg hahah men kul att skriva av sig lite då och då ;)



Tisdag

Hejsan! Sitter i skolan och har precis haft administration, ska snart kila ner och äta lite mat. Men just nu sitter Tilda och jag och bara segar framför datorerna haha :D Efter lunchen har jag en lektion kvar, matte! (y) ....

Men jag slutar vid 1 nån gång så jag ska inte klaga.
Idag vet jag inte vad jag ska göra :s åker väl hem och bara slappar, skönt har inte så mycket plugg. Bara den där jäkla redovisningen jag och Tilda ska göra men den är så jäkla krånglig :P.



Aja puss på er!  Lägger upp ännu en ego bild haha ;) men va fan det är bara tacka och ta emot!

Träning!

Hello :) Kom hem till Daniel vid 9 ungefär hade varit och gymmat! (Y) duktigt, ja. Daniel och jag tänkte lite logiskt haha jag åkte och träna samtidigt som Daniel gjorde det så kom vi hem samtidigt ;).

Annars idag har det varit segt började halv nio med svenska, hade det i ca 10 min sen var det slut.. Tilda och jag hade inte gjort klart våran redovisning så vi fick IG (Y).. och som pricken över i:et så hade vi mer än 4 timmars hål! och ingen direkt läxa eller så vi kunde göra.. Satt vid datorn och sega :P sen efter det så hade vi datakunskap en kort stund sen så slutade vi halv tre och då tog jag bussen hem till Daniel.

Känner att det är mycket tjat om Daniel här i min blogg haha :D men men stå ut!

Bloggar mer imorgon! Puss på er! =)

Daaamp!

Världens äckligaste sämsta dag! tack och hej!   
Bilden speglar mig väldigt bra! ;)

Söndag ..

Hello, seg dag. Söndag är ju inte direkt favorit dagen, men men idag fyller Sofie år! Grattis!
Igår så var jag hos Daniel till 6 någonting sen åkte jag hem käka massa god mat! sen skjutsade Frida mig till Sofie och sen kom även Tilda dit och vi satt o snacka massa och kollade på film ;)

ahaha världens tråkigaste inlägg men det finns inte så mycket att berätta :P

Aja puss

Ledig!

Godmorgon! Har tagit en liten sovmorgon vaknade lite efter 9, skönt! :)
Är hemma själv hos Daniel han är i skolan och hans mamma är och jobbar.. känns lite tomt hahah :P

Aja ska snart börja göra mig iordning och sen om ett tag ska jag in till stan och träffa en hemlig person :O
Ni får kanske reda på det sen ;)

Aja ha en bra dag! det är ju fredag för fan peppa! ;)

PUSS

Torsdag! Nu börjar min helg ;)

Yes! imorgon är jag ledig :)

Så ikväll ska jag nog och kolla på A lagets match eller  Daniels match men den börjar inte förns 19:30 :s ganska sent så jag hinner ju göra massa annat innan :D Och sen åker jag nog med honom hem och sover :)

Och imorgon tar jag nog en lång sovmorgon! ;) Och vid 1 ska jag träffa en viss person som jag saknat något grymt!

Haha ja det är väl lite info om vad jag ska göra idag och imorgon :) kanske slänger in ett till inlägg sen ;)

Puss          Lägger in en liten ego bild ;) Är ju så tråkigt utan bilder!

Konichiwa bitches!

Matteprov!

Har precis ätit lite och innan det hade jag matte prov :O haha gick väl sådär.. men ett G blir det nog :)
Började dagen med idrott på feelgood vi körde step aas jobbigt hahaha känns att jag inte tränat på ett tag men får snart mitt gym kort så då j*vlar.

Snart har jag handel ganska slappt hoppas jag :) slutar iaf 13:55 så då måste jag skynda mig till bussen för den går 14:01 från köpmansgränd.

Igår kollade jag på DH och det va grymt :) haha min mamma är så söt hon hade missat ett avsnitt av Svenska hollywood fruar så hon ville ha hjälp av mig att sätta på det på datorn :) Hon tycker det är jätte bra :) hur söt kan man va?

Aja idag kommer min älskling och ska sova hos mig! :) Yey! Måste hem och städa lite, det ligger kläder över hela mitt golv :s mysigt!

Puss

Everything she do is like me,From her head to her feet like me.

Tisdag!

Hello, har precis ätit "mellis" haha, bara jag som är ett stort fan av havregrynsgröt? gott som satan är det sen tog jag några klementiner till det ;) mumma..
Kom hem från skolan för ett litet tag sen Frida kom och hämtade mig vid bussen :) Idag har vi haft Administration och matte, slutade 13:05 nice! Så min buss gick inte efter en timma så jag sprang in lite i gränden (LEO) så köpte jag en tunika från Vila :) men snälla Tilda köp inte den nu! hahaha

Ikväll är det desperate housewifes! yeeees (: snacka om att jag längtat efter det här :)

Ha en bra dag ;) Puss

Snart Svenska hollywood fruar!

Yeeeey! dagens höjdpunkt haha :)

Efter skolan åkte jag hem till Daniel för han skulle inte åka förens kl 5, och jag slutade halv 2 för jag va färdig med allt som behövdes göras! (Y) Som sagt åkte hem till honom men det var ganska ovärt haha för han satt endå bara och spelade på sitt nya fotbollspel... Sen vid 5 nån gång så kom min snälla syster och hämtade mig :)

Nu har jag suttit och kollat igenom matte boken lite och försökt plugga :) Hoppas jag får g.. Håll tummarna!

Aja mer uppdatering imorgon antar jag! :D Puss

Bild från i somras! :) Jag och min Daniel dansar <3

I skolan

Hello :)

As seg dag... först hade vi svenska i tre timmar! låter lockande?
Och nu har jag lunchrast, och då åt jag sen gick jag och lämnade Daniels nycklar, va hemma ensam hos honom i morse hah, som vanligt ;)

Och nu sitter jag och chillar med Tilda och My ska snart ha datakunskap (Y).. yeeey! nat.
Känner mig otroligt seg och vill bara åka hem! Har matte prov på onsdag så ska väl försöka plugga lite på det. Kommer bli en tråkig dag hahaha det känner jag på mig, kommer inte få träffa min älskling idag för han ska träna :( boo!

Känner att det blev väldigt mycket negativt här! :) Men på fredag har jag studiedag! Det har inte ni!
surt för er :)

Aja ha en trevlig dag! PUSS Vet att det är dåligt med bilder sry!


Fuuuusk! :(

Hejsan :)
Kom hem från Daniel för ett tag sedan, han och hans mamma kom på i sista minuten att köpa biljetter och åka till Stockholm och kolla på St.Louis- Detroit! Fusk.. ville egentligen hänga med men har inte pengar till det.. så det va lite tråkigt.
Så jag tog bussen hem och gick från bussen i regnet (y)

Jaja sov 16 timmar i natt :s hur det nu gick till? haha

Ikväll blir det nog bara va hemma och ta det lugnt, sen imorgon ska jag kolla på Daniels match :
).

Puss


Detroit - St.louis

Godkväll!
Är hemma hos Daniel ikväll, han är träningsledig idag så det va skönt att hinna umgås lite! :)
Var i centrum förut och köpte massa godis och chips och grejer till matchen. Så nu har vi kollat på matchen ett tag, men jag vart väldigt trött :s hahah så jag har bestämt mig att sova ;)
Får nog reda på hur matchen slutade imorgon.

Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra, mamma och pappa ska åka till mormor. Funderar att åka in till stan och köpa ett par jeans-leggings som ja provade för några dagar sen ;) Sen får vi se vad som händer!

Aja allt för ikväll!
Puss

Godmorgon!

Har precis  gjort mig iordning och ätit så ska snart bege mig till skolan. Ska ha redovisning .. wiie! jaja sutar runt 11 som vanligt så det är ju skönt :) 
Ne nu måste tydligen jag gå ner och ta hand om Nova så Elin och pappa får göra sig iordning :)

Ha en bra dag puss!

Administration

Hej alla glada! Vaknade upp vid 7 och det va mörkt ocg regnade! lite mysigt faktiskt hahah :) Jaja pappa skjutsade mig till bussen som vanligt. Börjar med Administration så ska vi göra lite arbeten enskilt, skönt så får man glänsa lite ;) haha. Sen har jag engelska :( bläää.. slutar 14:55 idag.

Ikväll ska Frida och jag till LEO (gränden) som har modevisning och affärerna är öppna till 22.00! Kul :)

Aja vet inte vad jag ska göra mer idag men ha det bra!

Pussar

RSS 2.0