30 september

Hallå! :)

Sitter o glor på Idol :) är inte så insatt.. men aa. Idag har jag varit i skolan :) haft idrott och personlig försäljning och varit på företagsmässa i cloetta center. Sen efter det kom mamma och hämtade mig så åkte vi till tornby och kollade runt i lite inredningsbutiker, och jag köpte en ny kudde till mitt rum hehe :)

Sen kom pappa och vi åkte till k-rauta och köpte lite grejer till det nya badrummet, bland annat en ny toalett!! :) haha

Glöm inte kolla på kenza & tyra show ikväll kl 21:00! :) Puss


Karin är glad! :D

Hej på er!

Idag har jag varit i skolan hela dagen! :) På våran håltimme gick jag till rese och tog bussen till Ikano och gick runt och frågade efter praktik plats! Och jag fick det på Lindex! :) Så är jätteglad eftersom det är fullt i de flesta affärerna :)

Nu ska jag alldeles strax kolla på idol :) Puss på er


true blood

Godkväll på er! :)

Ligger i mitt rum i sängen med tända ljus och kollar på serien True Blood som alla tjatar om att den är så bra haha :) Så har sett ett par avsnitt nu men vet inte riktigt vad jag tycker än hahah :) men vi får väl se!


Mys!

Är så himla nöjd med mitt rum nu när det näst intill är klart! :) Det är så otroligt mysigt, just nu ligger jag nerbäddad i sängen med datorn på magen, och lyssnar på musik. Vi håller på att göra om vårat badrum här uppe och då har vi stängt av elen till badrummet, och min el till mitt rum sitter ihop med det så jag har inte heller någon el :) Så jag ligger i min säng med massa tända ljus :) Myspys♥


Söndag 26 september

Heej ! Vet att det har varit dålig uppdatering nu i helgen men jag har bara tagit det lugnt och det har varit jätte skönt :) Just nu sitter jag och kollar på tv men ska nog ta en liten tupplur snart för jag va uppe väldigt sent inatt!

Igår var jag på bio! med Frida och Marcus :) vi såg resident evil, va ganska bra, fast väldigt mycket pang pang haha :) Filmen va i 3d blir mycket roligare då!!


I'm living life now that I'm free!

Hej på er!
Idag har vi haft case hela långa dagen, men det har varit jätte kul :) Men nu är jag väldigt trött för jag kunde inte somna inatt! Så nu sa jag bara slappa, mamma står o lagar lasagne MUMS!! :D

Jag idag:











Godnatt!

Nu har jag tagit ett varmt skönt bad! Godnatt





Favorit låten just nu!


Min dag

Ååååh skrev nyss ett jätte långt inlägg o så försvann det :( skit..

Men ja skriver väl lite kort då! Nu sitter jag i soffan i mjukiskläderna efter en lång dag! Efter skolan åkte jag som sagt och firade Nova, så vi fikade lite med tårta och så :) Sen åkte jag frida, marcus och pappa och åt på max! Och nu ska ja ta o kolla på idol! :)

Imorgon har vi case dag i skolan heela låånga dagen hähä :)

Ha en bra kväll ! 
                                                        


Skolan!

 Hello!

Sitter som en zombie i skolan just nu och väntar på att min lektion ska börja.. haha är verkligen skit trött :) Men de är bara kämpa på, Går till kl 4 idag och efter det ska jag direkt hem till Elin och Nova!

 För idag fyller Nova 2 år!! :)


Dagens outfit i svartvitt








Hockey!

Hej! Nu åker jag alldeles strax till cloetta center och kollar på matchen mellan LHC- Timrå!
Lägger upp dagens outfit lite senare! :) Puss ♥






Ny vecka!

Hej på er!

Idag fick jag tillbaka min dator, äntligen! Lämnade in den förra veckan för den gick inte att starta och att min web camera inte fungerar vilket den inte gör nu heller. Hela datorn är rensad nu :/ Så alla bilder och skolarbeten och sånt är borta.

Men men.. Idag var våran första lektion inställd för vi har flyttat den tills imorgon :) Så jag började 12:10 och slutade kl 2!  Nu håller jag på att plugga lite smått, skriver lite på min uppsats i personlig försäljning.

Vet att det här vart ett väldigt tråkigt och inte så nödvändigt inlägg hehe, men jag Skriver mer imorgon! ♥


söndag

Hej, vet att det varit glest med uppdatering idag haha :) men det är söndag och jag har bara slappat hela dagen, o städat mitt rum och så :) ska nog ta en varm dusch snart och fräscha upp mig lite :)

18 september

Nu har jag hoppat i myskläderna! Är redo för en redig hemma kväll hehe :) Mamma och pappa står nere i köket och gör pizza, sen lär det väl bli någon film eller nått :) ♥

Btw, längtar jag tills tisdag!!! Då är hemma premiären för elitserien! :) :) :)

@ Vasastaden

Hej på er gullepluttar!

Sitter hemma hos Sara just nu, hon är inne i duschen och fräschar till sig lite :) Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men det lär nog bli lite smaskigt skaller haha.

Kom precis hit, har varit på Ikano sen kl 11 :) Och kollat i affärer och ätit lite lunch och så med mamma pappa och Frida :)




Minnen

Har haft en het disskussion här hemma med mamma och pappa, om att bo ute på landet,
Sturefors.
Landet från ingenstanns.

Jag saknar Ullstämma så fruktansvärt mycket, allt jag haft där, alla sena kvällar ute med kompisarna. Alla mysiga hemma kvällar. Är det bara just den tiden i mitt liv som jag saknar? Skulle det bli det samma om jag flyttade tillbaka?

Nej, antagligen inte. Jag får spara det jag hade där som underbara minnen från min barndom.

Jag får helt enkelt försöka finna mig i att det här är mitt hem nu..

Varför jag skriver det här, här? haha det vet jag inte :) Ville bara skriva av mig lite. ♥


Torsdag

Tjoho!

Sitter o försöker skriva en uppsats.. Men det går sådär den är lite lustig, men men det ska nog gå (Y) Började dagen med Idrott, va väldigt roligt faktiskt :) Körde mycket mage, rygg och bröst :) Men nu måste jag kila ner o äta mat för mamma står o skriker att ja ska komma ner haha

Buuuuhuhuhuhuh :(

Stackars lilla mig som inte får se elitserie starten mellan  AIK -LHC :( Har inte canal + och skulle beställa hem matchen men så funkade det inte :( fuck..

Men men livet går vidare :) hah Idag har ja sovit i soffan hela dagen haha har varit sjukt trött :) Fast först va ja ju i skolan så klart :) Och nu har jag precis duschat! Imorn ska vi ha idrott på nautilus tror vi ska köra core, o jag kommer svettas som en liten gris :)

Jaja me det säger jag, Godnatt! ♥


I'll never give myself to another the way I gave it to you

Hej !

Är hemma och har varit det lääänge nu :) Jag har väldigt korta dagar nu för tiden.. tycker nästan det är lite tråkigt. Hinner knappt komma till skolan förns jag ska hem igen, och vad ska ja göra hemma? Inget.

Som idag började jag kl 10 (klagar inte) och slutade 12:20 ..
Aja I- landsproblem..

Ikväll är det iaf idol :) Och imorgon har vi friluftsdag så börjar 8:30 !

Så här såg jag ut idag! Fast jag hade lockat håret fast det syns inte nu för jag har varit ute i spöregn....




Sliten!



Precis varit ute o vandrat i skogen ;) Lökigt vare!

Söndag

Hej på er!

Nu äntligen sitter jag i soffan o är redo att ta det lugnt :)

Tog en sovmorgon till 11 tiden! Sen drog jag till gymmet, sprang först 2 km på löpbandet o sen stenhård styrketräning :) Så mina ben är som spagetti nu ..

Sen drog jag hem och Frida slingade min utväxt! Sen in i duschen! O sen ställa sig vid spisen hahaha :D

men nu ska ja bara dega vid tv:n :) puss

Lördagsmys!

Hej på er! Jaa jag lever, tro det eller ej :)

Igår så åkte jag med Tilda hem efter skolan, för hon skulle välja lite kläder till kvällen, sen drog vi hem till mig o fixade oss ;) Sen vidare till Elli som hade tjejmiddag! Hade skit kul verkligen! Så tack till Elli,Cissi,Sofie, Tilda, Emelie,Emma, Becca, och Rebecka! :D

Idag ska jag bara ta det lugnt, ska äta massa god mat och sen har jag även köpt taco chips o guacamole ;) Sen ska jag bara slappa framför en film! :)

9 september

Heej på er!

Är lite smått förbannad på mig själv just nu, jag har glömt mina jätte viktiga uppgifter i skolan som ska va klara idag :( Och min dator har gått sönder så jag måste lämna in den... Så nu sitter jag med mammas dator.

Är jätte trött just nu, därför det inte kommer några roliga inlägg haha :) men men

Och priset till Linköpings största hora går till ****** ********** ! Grattis :)

Hej bloggen!

Är super duper trött, kom hem för ett litet tag sen. Dagen började kl 8:30 då vi skulle lyssna på en föreläsning på katedral om "don't drink and drive" Va väldigt sorligt :(

Sen efter det hade vi hål i 4 timmar :o ... Så då åkte jag o Tilda hem till henne en stund :) Sen tillbaka för affärsjuridiken med Gert :) Och nu är jag äntligen hemma!

Men orkar inte skriva mer just nu hänt en hel del idag haha, mkt drama :) men men Ha det bra ♥

Tränings dax!

Tjaaa på er! Har satt på mig träningskläderna nu och tänkte ge mig ut o springa av fläsket ;)

Slapp dag i skolan! Började kl 10 och slutade 12:20 niiiiiiice !!


Tandställningen är borta!!

Äntligen är den borta, efter ca 2 år! så är skiten väck :) är jätte nöjd känns bara konstigt.. haha speciellt eftersom det känns som om jag inte kan le :s haha

Men men, idag har jag varit i skolan, va slappt så det va skönt! Ska iväg till tandläkaren snart igen, kl 18:00.. så ska de rönka o grejja :)

Hoppas ni haft en bra dag ♥

Lägger in lite ego bilder .. hoppas ni tkr det är okej haha, måste ju få visa nu hur mina tänder ser ut :)

Mobba mig inte.. hahaha vet i fan hur man leer ..








Åker hem till Elin alldeles strax!

Ligger o tar en liten powernap, o så kommer min lilla snörpa Nova in! :)

Idag va vi allihopa på flygvapenmuseét och kollade runt och tog en liten fika, väldigt trevligt. Ska börja packa lite kläder och sånt som jag ska ha med mig hem till Elin nu, ska även ta med en liten ansiktsmask, känner att jag behöver fräscha upp mig lite :)

Bildbomb
Just nu:







Novis o jag ♥

syrrorna karlsson

mamma och pappa idag :)




jag o Keviiin!

5 september

Godmorgon!!

Har precis ätit frukost, och nu ligger jag o tar det lite lungt i sängen :)

Igår var jag hos Linn, hade jätte trevligt! Idag ska jag bara ta det lilla lugna och försöka få lite plugg gjort :) Och sen ikväll ska jag sova hos Elin för imorgon ska jag upp jätte tidigt o ta bort min tandställning :D

puss


Ny design!

Tänkte att det var god tid att ändra min design! Så såhär ser den ut nu, snälla Marcus hjälpte mig :)

Kanske kommer lite små förändringar framöver ! 

Men nu ska jag åka iväg till Linn, hoppas ni får en bra lördagskväll! ♥


Lördag!

God dag pluttisar :)

Igår började jag 13:50 ! Skönt sen hade jag bara samhällskunskap, och så delade de ut olika partier vi ska vara och min grupp ska va Sossar!!?? Då känner jag bara fan heller... Sossar är fattilappar som bara snyltar på andras pengar :) Men men.. ja får väl försöka ;)

Sen åkte jag hem o städade lite och åt o massa! Sen övningskörde jag hem till Sofie :) Gick jätte bra. Sofie och jag tog bussen in till stan och satte oss på Steve's men Elli, Emelie, cissi och rebecca, hade jätte trevligt! Så vid halv 12 tiden åkte vi hem och så sov jag hos min kära syster Elin :)

Imorse åkte jag och Elin till stan och shoppade lite! Och nu är jag hemma för vi ska ha lite gäster som kommer. Sen vid 6 tiden ska jag vara hos Linn på tjej middag för hon fyller år idag! ♥


Yes, people makes mistakes but I just think your ass is fake.. only thing I want from you, Is for you to stay away

God kväll Gullisar :)

Jag dör av min träningsvärk i mina ben haha :( Känner mig som en gammal tant. Har faktiskt inte så mkt o säga hahaha.. som vanligt alltså ;)

men imorgon är det fredaaaaag! Får se om det blir till att gå på fest eller så ;)

Men ha det bra! puss ♥

Hemma hos Tilda!

Heeej! :)

Nu sitter jag hemma hos Tilda! Började 20 över 10 idag med idrott :) och nu har vi håltimma så vi drog till Tilda som sagt o käka, och ska snart till skolan igen för en sista lektion :)

Annars idag har jag EN vägg kvar o måla i mitt rum, sen är det klart!!! :D Äntligen ♥


I have a bullet with your name on it

Hallå!

Har inte så mkt att skriva idag, varit i skolan, haft chill dag med Tilda :) Vi gick till subway o tog en macka o lite kaffe! Gött va det.. haha ja sen har jag väl målat men nu orkar jag inte mer :( haha känns som jag har målat i 100 år.. hatar o måla nu.

Så nu ska ja ta o se om det är nått på tv ;)

RSS 2.0