dööööd

tja!

vädret är underbart men tyvärr jobbar jag nu fram tills torsdag så får hoppas på bra väder nästa vecka då jag börjar leva igen ;)

Är helt slut körd nu efter jobbet så orkar inte skriva nått :) hihi

Måndag

Hej!

Igår var jag med Matilda efter hon hade slutat jobbet, såg en skit bra film! Dear John har jag för mig den hette, jag och Matilda satt och stor tjöt haha. Hade iaf skit kul.

Nu är jag hemma hos Daniel och bara slappar känner mig rätt trött idag, ska nog åka hem snart och städa mitt rum lite :)

Aja världens tråkigaste inlägg men men :) hihi puss

Syrran tar studenten!

Godmorgon!

Ligger i sängen ny duschad med turban haha :) Har precis ätit frukost som bestod av jordgubbar och mjölk, mums!
Ska snart börja fixa till mig, det är nämligen så att min syster Frida tar studenten idag! Är så otroligt stolt över min syster över att hon kämpat så hårt för att nå sina mål och nu har hon hela livet framför sig! ♥
 
Idag gick jag upp halv 8! haha låter helt störd I know.. första dagen på sommarlovet, men jag var pigg då :O kunde inte somna om! hahah


Ne nu måste jag sätta fart och göra mig iordning :) Ha en bra dag! Så får jag se om jag lägger in bilder från idag ikväll eller imorgon! Puss


Solning på G

Godkväll!

Tänkte dra iväg till solariet, i know trash att sola på sommarn haha :) men gör syrran sällskap endast för att hon tar studenten imorn! Så hon vill vara lite brunis.
Hoppas verkligen det blir mycket sol i sommar och inte så som det är nu! Usch...

Loggade in på fridas dator för hennes cam fungerar men jag vet inte hur man sätter på den ..... TYPISKT!

Förra sommaren i Skåne! ♥

SOMMARLOV

Nu har jag äntligen sommarlov! Känns jätte skönt! Hade lite avslutning i skolan och på strandgatan idag, detva jätte mysigt. Fast känns lite sorligt faktiskt att lämna skolan nu under sommarn haha :)

Slänger in lite bilder från idag!


 hahaha jag vet att jag ser helt cp ut ! håller på att blinka lr nått








Sorry för min dåliga uppdatering :(

Vet att min blogg sucks! haha.. men har tappat lusten lite ! Tycker det är skit kul att läsa alla andras bloggar men sen när det kommer till min så blir det lite sådär :)

Ja snart är det sommarlov! Härligt, det här året har gått så himla fort.
Idag så kollade vi på film i "business lab" och lärarna hade köpt godis och chips till oss ! Världens bästa mentor Lina :)

Imorgon har vi avslutning i skolan kl 10.00 sen är det lunch på Strandgatan 2, sen efter det så får vi stanna och bowla och lite så om vi vill.

Hmmm... frågan är vad man ska ha på sig imorn... :)

Lägger upp in liten bild på mig när jag var på väg upp till Sthlm.


Och från och med nu ska jag bättra mig med bloggen! Lovar! puss

RSS 2.0