Spöregn

Hej bloggen! Slutade skolan halv två idag, åkte hem och solade lite och sen gick jag in lite öch då började det spöregna! haha . men det gör inget för nya veckorevyn hade ramlat ner i brevlådan :)

Nu ska jag sätta igång med att städa mitt rum och badrummet det ser ut som KAOS! gosh...


Plugg

Hej bloggen!

Kom precis hem från Daniel :) Åkte till honom igår natt runt kl 1 hah.. Igår hängde jag med pappa till tornby och fixade lite grejer, jag fick även hem ett par solbrillor. Sen åkte vi hem och jag la mig och solade lite, sen lagade jag mat till hela familjen och sen satte vi oss och kollade på Avatar.

Nu ska jag sätta igång och plugga lite, har prov på tisdag i konsthistoria. Sen ska jag försöka tvinga iväg mig till gymmet!

Ha en bra dag! ♥


Minnen!

Shiiit! har suttit och kollar på alla mina gamla bilder på den gamla datorn :) alla bilder är typ på Sara och mig haha bara massa ego bilder :) Lite små kul att kolla tillbaka på sånt, så slänger upp lite gamla bilder från Ullstämma tiden!
























Sådär ja ! Gamla härliga bilder :)

Lady Gaga

Hello! Är helt slutkörd efter igår! Kom hem runt 2 tiden och vaknade nu vid halv ett, hade så jäkla kul igår och hon var så jävla grym! Ska försöka lägga upp lite videos på Facebook som jag filmade under konserten! Men nu ska jag hoppa i badklaret och göra mig till människa igen! :D haha puss

Tisdag

Hallå! Är dödstrött! :( Slutade halv 2 idag, gick till Åhlens och köpte vax. Och åkte sen hem till elin och var där några timmar tills mamma kom och hämtade upp mig :). Vi åkte hem och åt bakad potatis och det var sååå jävla gott :D

Nu ska jag bara chilla järnet så man kommer upp imorgon ! Kl 9 är desperate houswifes och kl 10 Cougar town! Skön kväll.


Sen slänger jag iväg en tanke på min kära pojkvän som har maginfluensa! ♥

Puss

Söndag

Här var det dålig uppis! men jag orkar faktiskt inte skriva nått haha :s men har haft en jätte bra helg och ätit grillat idag! mumma...



RSS 2.0