Rubrik

Sitter jusst nu hemma hos Daniel och kollar på tv för han är nämligen och tränar, hoppas han kommer hem snart så jag får äta frukost. Hans mamma har nämligen jobbat natt och sover så jag är rädd att jag ska väcka henne om jag gör frukost haha :D.

Annars idag vet jag inte riktigt  vad jag ska göra  jag funderar på attt åka hem och städa lite det kan behövas hehe nu när inte mamma och pappa är hemma och styr upp, sen ikväll ska jag och frida va barnvakt åt vår lilla systerdotter Nova som är så söt! så det blir nog kul :)

Igår gjorde jag även cheesecake som tog flera timmar! haha jag han inte ens smaka på den innan jag åkte till Tilda. Och ikväll ska vi göra pizza! yummi

Aja puss puss

FF!

Va med Matilda och Linni igår hade det jätte mysigt :) Blev lite sent åkte från Matilda vid 2 nån gång sen åkte jag med Frida och Marcus och hämtade upp henne från krogen och skjutsa hem henne, sen åkte  jag till Daniel somna väll inte förns 4 nån gång, sen  vaknade jag vid 2 idag haha känns inge bra. Igår åkte även mamma och pappa till Danmark och sen idag tog dom flyget till Grekland så nu är dom borta i 10 dar sen ska vi till Blekinge :)

Ha det bra! Puss

Fredag :)

Har precis gjort mig iordning och väntar på att Mamma och pappa ska hämta mig för jag är hos Daniel :) haha ensam :S för han är och tränar. Så vi ska åka till Shcröder haha jag vet inte riktigt hur det stavas men vi ska iaf åka dit och äta lunch och kolla på deras nya hus som dom har byggt i Ekängen.

Hörs sen, Puss!

Åker till syster

Godmorgon ska snart hoppa in i duschen för vi ska åka till Elin och Jimmy och fira Jimmy som fyller år när mamma och pappa är i Grekland så vi ska fira han nu :D Är väll där några timmar sen åker vi hem ska försöka övertala Daniel om att hänga med mig hem :). Imorgon ska vi äta lunch hos Schröder.. (stavning?) Sen vet jag inte haha roliga inlägg (Y) nat..

Aja PUSS!

Härligaste vädret!

Tjos har kommit in precis har varit ute och solat ett tag nu :) As skönt! Men ja tänker på Sofie haha och hur mycket jag kommer sakna henne! usch.. Hon åker till Bollnäs idag och jag skulle hängt med men jag kunde inte "/ så det va lite surt. Aja mamma och pappa åker till Grekland på lördag och kommer hem om 10 dagar igen ;) haha FF :D sköönt.
Ikväll kommer min farbror och hans flickvän hit och sover över för dom ska till Stockholm så det blir la trevligt ;).

Igår så lurade Daniel dit mig till honom haha., så jag sov där och han gick upp vid 8 och skulle träna! HAH kändes skönt att bara ligga kvar o sova (:  Har inte så mycket mer att säga men Puss!

Gäster

Sov hos Daniel inatt och skulle åkt hem på för middan för våra gäster skulle komma vid tre, kl: 12.30 ringer mamma hem till Daniel och undrar vart jag är haha och då sov jag fortfarande :S lustigt,, hade några missade samtal från mobilen haha.
Gästerna som kommer är min mormors bror och mammas kusiner eller vad det blir :) orkar inte med det igentligen känns som jag har så mycket annat att tänka på.. Aja idag börjar Daniel träna så det blir skönt att försöka vända tillbaka på dygnet (Y)

Har inte så mycket mer att säga :) Puss!

Städning..

Tar en liten pause från mitt städande ska även färga håret idag hade jag tänkt mig om jag hinner :) Skulle varit med Daniel idag men han har tydligen ändrat planerna och åkt till en kompis.. Så jag får väll se vad jag ska hitta på. Bra väder är det iaf! :D aja pallar inte skriva mer :) Puss!




What if I had a thing on the side, made you cry
Would the rules change up or would they still apply
If I played you like a toy?
Sometimes, I wish I did act like a boy

Girl go ahead and be just like him,

Söndag..

Jaha söndag igen alltid lika tråkigt även om man har lov.. Igår va jag Sofie och Daniel hemma hos Simon hade vell inte så mycket för oss, men det var väl trevligt. Idag så har jag bara segat fram ska snart kolla på en film om Anna Nicole Smith får se om det är nått att ha :) Annars har jag väll inte så mycket att säga, Ha det bra. Puss!

Brüno!

Japp jag Sofie Becca och Cornelia va och så Brüno som va as bra! hahah as garva hela tiden typ han är ju as skön :P aja nu är jag hemma hos Daniel och ska sova här :) Skka lägga mig  snart, skriver mer imorgon

Puss!

Sol!

Tjena trevligt väder idag! :) Har legat och solat i några timmar as skönt pratat lite med Sofie om saker och så. Nu har jag precis kommit ut ur duschen ska fixa mig lite sen åka till Daniel och efter det får vi se vad som händer..

Aja har inget mer att säga jusst nu  :) Puss

Gomorron klockan är nu 13:50? :s

Haha ja det blev lite för sent igår gick och la mig vid 4 nån gång och va inte ens trött,  dumma Daniel som gör att jag vänder på dygnet. Nu när man vaknar känns det ju som om hela dagen har gått..  Aja idag  vet jag inte riktigt vad vi ska göra Daniel vill tydligen bjuda hem lite folk ikväll men vi får se. Skriver nog mer ikväll :)

Puss

Jag börjar blogga igen!

God kväll, tänkte bara säga att jag börjar blogga igen, blir så sugen eftersom jag läser så många bloggar hela tiden haha så kan dom kan jag! :)

Igår var jag på britney spears konsert i globen, det va jätte kul, lite mycket "circus" tyckte jag ändå kunde varit lite mer av henne men men det va värt pengarna :)
Har inte så mycket mer att säga mer än att det är toppen väder som vi läängtat efter!  Puss

RSS 2.0