Klant!

Är bara tvungen att berätta vad som hände mig igår kväll när jag skulle sova!

Jag tar med mig min mobil och hörlurar från vardagsrummet in till sov rummet, kastar dem lite slarvigt på nattduksbordet och går sedan och gör mig iordning..

Sen när jag lägger mig i sängen och ska ställa klockan o så, så ser jag att mina hörlurar ligger i mitt vatten glas!!!

Aah va klantig jag är! Men vad är oddsen haha ?

Har inte vågat testa om de fungerar än, tänkte att ifall de är blöta och man kopplar in mobilen så kanske ja får ström i mig ? hah :P men de kanske har torkat nu! får testa ;)

Hemma

Kom precis innanför dörren! Och hjäälp vad det blåser ute ? Trodde jag skulle blåsa bort när jag gick från bussen.. och kallt är det också :( Kom hem och såg ut som rudolf i spegeln haha.

Idag skulle jag egentligen varit med Robin, men han har blivit sjuk :( trååkigt! Men det är väl antagligen jag som smittat honom i London.. Hoppas han blir frisk snart :) ♥

Jag tänkte lägga in lite bilder från shoppingen i London ! Dock glömde jag fotta min nya jacka, men men strunt samma :)







Bildbomb 1 London


Oxford street




London eye - Big Ben


Hotel Savoy




Buckingham Palace



Nu ska jag käka kvällsmat så hinner inte ladda upp fler nu! ;) men de kommer fler!

Skolan!

God morgon!

Sitter i skolan, har info & layout men jag är klar så ja sitter och tar det lite lugnt, går till 4 idag.. blää

Mår lite bättre idag, så det går åt rätt håll i alla fall så det är tur, men är fortfarande lite hängig. Annars idag ska ja försöka börja på min romananalys läste i boken hela dagen igår.

Och ikväll är även desperate houswifes :D wie! Ska även ladda upp lite London bilder sen! Fast det är mest turist bilder haha , inte så mycket på oss.

Ska ta lite bilder på mina nya grejer också! Mycket jag ska göra ? haha.. vi får se hur mycket jag kommer ihåg :)

Men ha en bra dag nu!



Måndag 28/11

Heej på er!

Är hemma i Sverige nu efter min resa i London! Eller jaa jag kom hem i lördags kväll, olyckligtvis vart jag väldigt sjuk i fredags natt, med över 39 graders feber och väldigt förkyld. Jag hade inga tabletter för att ta ner febern så ja fick vänta tills jag kom hem så jag har varit helt utmattad!

Annars har vi haft det bra, kollat på många sevärdigheter som Big Ben, London bridge, Buckingham palace och madam tussuade ! :)

 Idag är jag hemma från skolan, men jag ska gå imorgon!
Nu ligger jag i sängen och läser min svenska bok ska nämligen skicka in en romananalys som ska vara inne på torsdag, har massa plugg :( vilket inte känns så kul, har nämligen fått ytterligare en uppgift i svenskan innan vi ens lämnat in det andra..

Ska bli rätt så skönt att sluta skolan i sommar, så det är bara att blicka framåt!



Lägger in fler bilder från London senare.

Skavsta airport!

Sitter på flygplatsen nu ska strax borda planet! Om nån har missat vart jag ska så är det till London!! Kommer hem på lördag så jag antar vi hörs då!

Ha det så bra ! :)


Ang. min nya header!

Jag gick in på mammas dator och kollade på min blogg men då var inte den nya headern uppe.. Ser ni inte den nya headern ? Ska försöka kolla upp det så det fungerar :)

Hemma

Är hemma från gymmet nu!

Det gick bra, förutom att det bara va massa tjocka pensionärer över allt! Haha
Tror att de har måndag som nån pensionär-dag? Jaja de va ja o dom i alla fall.

Efter det kom mamma och hämtade mig så åkte vi och handlade lite.

På tal om mitt nationella prov imorse, det va i svenska och vi skulle hålla ett tal och ja det gick iinte bra!! Haha, hade med mig papper på mitt tal men av nån anledning la ja ifrån mig papprena och bara babbla på... Aah
Jag kommer inte ens ihåg vad jag sa.

Men det är nog ingen fara i alla fall för nationella proven ska bara kunna höja betygen och inte sänka! :)


Svenska nationella !

Sitter i skolan och övar lite på mitt svenska tal jag ska hålla! Har alltså 5 minuters lektion idag ;) För mitt tal ska va ca 5 minuter långt sen så får jag gå.

Så jag ska dra till gymmet sen efteråt, sen kommer mami och hämtar upp mig. Ska hem o plugga lite och börja packa lite smått, ska ifs inte packa alls mycket eftersom jag bara ska ha handbagage och det får vara på max 10 kg!

Men nu ska ja fortsätta öva så hörs vi sen!


Ny header!

Äntligen har jag en ny header! Fick hjälp av min kära syster att knåpa ihop den :)

Ville att den skulle vara lite annorlunda, och inte som alla andra med bara en stor bild på sig själv! Och eftersom jag älskar att resa så passar det ju rätt bra ;)

Annars då, lite trött men annars bra! Igår kom en efterlängtad Robin hit, hade knappt träffat honom sen förra lördagen så det var kul. Tog sovmorgon idag, och nu är både Elin, Nova och Frida här!


God morgon!

Sitter och väntar på bussen, är skapligt trött så grått och trist väder ute..

Ska även pallra mig upp till bibblan sen och låna om min bok! Och ikväll blir det att va med Sofie, blir nog rejält fredagsmys. :)


Header

Tänkte bara säga att jag veeet att min header är hemsk! Men jag ska försöka byta den så fort jag bara kan :) Måste ta ett snack med min webdesigner haha. Men jag har bytt ut bakgrunds färgen lite iaf! får se om jag byter den sen med :) Har precis tonat Fridas hår, hoppas det blir bra! Har även skrivit klart min historia uppsats, sååååå skönt känns det :) Nu är det bara svenska nationella muntligt kvar och min romananalys !

Matsalen

Sitter i matsalen just nu! Haft nationella prov i svenska och jag är redan klar så nu slutar jag!

Ska ta bussen hem snart, ska tona Fridas hår sen med ! :)


Mobil blogg!

Heej!

Sitter i soffan och kollar på DH, tänkte pröva på att mobil blogga och se om det funkar ;)

Har pluggat massa så snart är min historia uppsats klar, skönt!

Hoppas ni har en bra kväll ! Puss

Bilden är från när jag gick vinterljus med familjen, då hade de täckt ett träd helt med speglar ! Jätte fint :)


Plugg

Kom precis hem från skolan!

Mamma har bakat frallor, så jag sitter vid matbordet och dricker te och äter en fralla ;) tänkte plugga lite och sätta igång med min historia uppsats!

Har lite uppsatser och sånt som måste göras klart innan jag åker nästa onsdag, så lika bra att få det gjort så jag kan njuta av kvällen sen ;)

Ikväll är även Desperate housewifes! Wihoo

Ha en bra dag/kväll ! Så får ja se om jag uppdaterar sen ikväll ♥


Vinterljus

Sitter o slöar lite i soffan med datorn, efter att ha varit ute med hela familjen och gått vinterljus! Tycker att de va mysigt, kallt men fint :)

Imorgon är det skola igen, har dock bara en lektion börjar kl 9 och slutar 10:45, skönt! Dock har jag väldigt mycket plugg att göra.. Men ska försöka hinna med att träffa Sara imorgon!


Aj..

Hej på er!

Idag väckte pappa mig vid halv 1! haha guud brukar aldrig sova så länge, i fredags var jag och tränade med Sofie :) hade inte tränat på flera veckor och hjäälp vilken träningsvärk jag fick, inte nog med det så åkte jag upp till Stockholm med Robin igår :)

Tog tåget upp tidigt på morgonen och var framme vid 10 ungefär, sen gick vi på stan till kl 6!! haha Och aaj mina ben och min stackars rumpa som jag har sån träningsvärk i , kan säga att jag knappt kan gå idag!

Vi hade det ialla fall jätte mysigt, åt jätte god mat på bland annat wok house, och sen senare på kvällen gick vi på bio och såg "In time" som verkligen var aas bra, den måste ni se!

I efter middag kommer syskonen och deras pojkvänner och ska fika och fira fars dag! Han ska få en tröja och lite choklad !

Ska försöka komma ihåg att lägga upp bild på de lilla jag köpte i Stockholm! Köpte inte så mycket eftersom jag snart ska till London :) Wiie



Bild från i sommras.

Skola!

Sitter just nu i skolan och skriver en projektplan till mitt projektarbete, lektionerna är tydligen "frivilliga", utan att ja visste det *suck*.. Så sen kan jag jobba hemma med det om jag vill. :)

Kl: 10 nu är det mössprovningen! Sen har jag pedagogiskt ledarskap och mentorstid sen slutar jag 13:40 :)
Hade tänkt att gymma med Sofie då, tråkigt nog slutar hon 15:15 .. så antingen sitter jag kvar i skolan i några timmar och pluggar sålänge eller så hänger jag med Amanda hem ett tag.

Och imorgon åker jag till Stockholm med Robin! ♥

härom dagen tog jag den här bilden när jag gick till bussen! Fint med alla färgglada löv på backen.

Torsdag!

Hej!

Skriver av mig lite! :)

Nu har ja kommit tillbaka till skolan igen efter praktiken på Lindholms, trivdes super bra men det är samtidigt skönt att komma tillbaka till skolan.

Idag har vi även börjat på en spännande uppgift på info&layout nämligen hur man gör hemsidor, vi kommer få lära oss grund koderna, så det ska bli väldigt kul. Kanske jag kan prova på lite här i bloggen att göra om!

Imorgon ( fredag) är det mössprovning!! Gud snart är det dax :D


Just det jag har även färgat håret ;) Får komma upp en bild på det senare.




En bild på min söta lilla kissemiss som sover i handfatet haha!

RSS 2.0