Pannkisar!

Har precis gett över stekspaden till pappa! ;) Hahah orkade inte steka fler pannkakor... tror ja stekt typ 20 miiinst

Nu ska ja äta, sen duscha mitt hår! Och sen blir det i form med anna anka och Desperate Houswifes! wiho :)

Btw tror ja sov i 1½ timma haha! Skööööööööönt.
Kommer inte kunna sova sen


Tisdag

Hej på er!

Är hem kommen från praktiken nu :) Är jääätte trött :( haha funderar på att gå o vila en liten stund, så ja blir pigg igen. Känner att ja har inte så mycket att skriva just nu haha.. gör inte så mycket om dagarna förutom att va på praktiken komma hem o va jätte trött :) o kolla på tv !

Men jag gör mitt bästa utav saken!
Bild från igår, på min lilla lussekatt Kevin! ♥



Fina bilder från idag!





Horoskop


Första advent!

Första advent idag då! :) Snart julafton, men just nu sitter ja o äter havregrynsgröt ska om en stund åka o träna ! Sen blir det väl lite advents fika me familjen :)

Imorgon är det praktik o sista veckan med det, faktiskt! Vet inte om de är bra eller inte haha :)  men det återstår att se , hinner ju bara gå i skolan 2 veckor innan det är lov.


Fredag

Kom precis hem från gymmet :) va tvungen att åka dit o få ut mina agressioner haha, o de funkade faktiskt ?
Jag fick ryck när ja kom hem från praktiken för ja hade nämligen tänkt att slinga min utväxt för den är väldigt ofräsch just nu ..

Ne då är hårfärgen helt plötsligt borta!? och neeeej ingen i min familj har flyttat på den, nej nej... Den flög nog iväg av sig själv. (Y)

Så nu har jag iaf köpt en ny hårfärg :) så ska sätta igång med det alldeles strax!

Sry för att ja sa att ja skulle uppdatera mer igår, men tar igen det ikväll! ;)


Hej mitt vinter land :)

Gick hem i mörkret med snö till knäna wihu :) nerå! tkr det är skit mysigt med snö faktiskt men det är lite jobbigt när bussarna är sena hela tiden :/ men men sånt man får leva med (Y)

Idag har jag haft en jätte bra dag! har varit jätte kul på praktiken :) Nu ska ja slänga mig i soffan lite o kolla på tv :)

Uppdaterar nog senare igen :)


Nya skor!

Kom på att jag glömt visa er mina nya skor! Köpte dem för några veckor sedan :) De är från märket Wera Stockholm och kostade bara 700;- ! Som är väldigt billigt eftersom det är mocka :)



Snöstorm!!!!

Gaaah! vilken lång dag! Har varit på praktiken, sen åkte jag mamma och Frida o gymmade, sen till stallet, sen handla sen hem ?
 JAG KOM INTE HEM hah :(

Hela våran grusväg är helt igensnöad så vi kom inte upp med bilen så vi fick gå upp med snö till över knäna.. bra slut på dagen (Y)

ne försöker bättra på slutet på dagen med en marabou choklad, ska nog hoppa in i duschen snart med! Fårse om man kommer till praktiken imorn :s

Om det kommer nån buss här ute på landet ?
Återstår att se...




Måndag

Sitter o käkar jordnötsringar i soffan med mamma :) mumms. Snart börjar hollywood fruar! :) Annars idag har jag varit på praktiken och sen köpte jag lite nödvändigheter, sen åkte jag hem och tog en låång powernap för jag kunde inte sova i natt hos Elin :(

Hon bara låg o snarkade och hade världens oskönaste kudden.. Så ja gick o la mig i soffan men kunde inte sova då heller.. sen vaknade Nova vid typ halv sex så då gick hon o la sig hos Elin så snodde jag Novas säng och kunde sova lite iaf :)

Det här köpte jag idag:

  Mascara 159 ;-
Puder 145;-

Hos Elin!

Nu är det söndag igen! Och imorgon är det en ny vecka med praktik o andra äventyr :) haha

Just nu ligger jag soffan hemma hos min syster Elin ! Ska sova här ikväll, mysigt :) har iaf haft en jätte bra helg!

Lördag!

Heej, sitter i soffan och kollar på school of rock :) lite små rolig film faktiskt!  Va och tränade förut idag. Och ikväll drar jag nog in till stan för att va med Sara :)

Igår hade jag en väääldigt trevlig fredag :) men den är lite små hemlig hihi.

Min prinsessa va även här igår och idag! Älskar dig så otroligt mycket :)


Torsdag kväll!

Hej på er! Ligger o slappar lite i soffan hehe :) Va och tränade förut med syrran, de gick super bra :) följde även med till stallet en snabbis! :D

Imorgon drar jag och Frida till stan på jakt efter lite grejer ;) Men först blir det storstädning här hemma och jag ska på massage innan! Men det blir en hel nice fredag :) Funderar på att gå och lägga mig snart, är tlööt


Massage

Hej på er! Är hemma från praktiken idag och antagligen imorgon med, med vissa anledningar som ni inte får veta :) hoho.

Men ja sitter just nu framför tv:n o bara slappar, ska laga till mig lite lunch nu hade jag tänk mig. Ringde precis och beställde massage tills imorn! På ett spa som heter P.a.u.s inne i stan, det blir en 25 minutare! 350 kr . Fan va skönt det ska bli :)

Ne nu ska ja laga mat! :) Puss



Seasons come and go but I will never change

Sitter vid tv:n o kollar på 2 ½ men :) Sitter o mumsar på glögg en lussebulle o pepparkakor :) Har varit en hård dag idag :( men det är skönt att va hemma nu iaf :)


Läggdax!

Hej! Suger med min uppdatering .. i know :) men ja är rätt slut efter praktiken, men idag gick det iaf super på praktiken, jobbade till 5 sen kom Frida och hämtade upp mig så åkte vi o gymmade !

Men nu är ja skit trött måste sova :D nödvändigt inlägg haha

Förhandsvisning!

Hej nu är jag hemma! :) Min buss gick 6:43 imorse!! Jag va död.

Men men nu ska ja fräscha till mig lite sen äta kvällsmat sen ska jag faktiskt på förhandsvisning för filmen Red, jag har två biljetter så jag bjuder min mami :)

Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll! ♥


Snustorr!

Nu har jag äntligen hoppat i mjukiskläderna och satt mig framför tv:n hade tänkt o se i form med Anna Anka och Desperate Housewifes ? det är väl ikväll hoppas jag :)

Jag har tänkt på en sak! Jag blir jämt jätte torr nu när det blir kallt o vinter o så.. Så jag har massa krämer faktiskt hahah kom o tänka på det igår när jag smörjde in mig med allt, jag har jävligt många .. brukar man inte ha typ två ? En till ansiktet och en till kroppen? nää



Här är alla mina krämer hahah :) Ska bara berätta vad det är så ni inte tror jag är knäpp :D

1. Använder jag till mina armveck, blir väldigt torr där.
2. Händerna
3. Läppkräm
4. Hela kroppen förutom ansiktet, halsen och armarna
5.En extra fet kräm till armarna och halsen
6. En gel man använder i hårbotten, min är jätte torr :(
7. Har ett speciellt shampoo, oxå mot torr hårbotten
8. Till mina fötter
9. Och självklart en kräm till ansiktet :)

Krämigt!

Tisdag!

Hej på er :)

Är hemma och ska snart käka lite lasagne me familjen, slutade praktiken kl 5 idag , lika långt pass som igår bara att jag började 9 idag ist :) 

Imorgon ska jag va där vid 8 :o haha hjäälp, jag måste ju ta två olika bussar för att komma till Ikano så det tar ett tag att åka. Så jag får gå upp väääldigt tidigt imorn :)

Men det blir skönt för då får jag sluta kl 4!

Nu ska jag ta det lite lungt ett tag så skriver jag ett till inlägg sen om en sak jag kommit på haha!

Puss ♥

Måndag

Måndag - praktik 10-18:00 , hollywood fruar        Done!

Ja ska lägga mig tidigt idag så ja får den sömn jag behöver haha :) Imorgon jobbar jag 9- 17:00


BTW min kissekatt Kevin fyller 6 år idag! Fast han är fortfarande min bebis haha stackarn, men det kommer han alltid va :)


Praktik!

hjääälp, jag är helt slut :( kom precis hem från praktiken och kl är 19:20 ?!!! :O haha jag började kl 10 och slutade kl6 ..

Men imorgon börjar jag 9 och går till 5 :) Men nu ska jag slappa som fan för jag är jätte trött

Söndag!

Hej på er!

Kom hem från tornby för ett litet tag sedan :) var runt och kollade lite, nu har gästerna åkt hem förutom mormor :) Hon stannar tills imorgon! Nu ska ja strax äta massa god mat som min mamma lagat ! blir bland annat äppelpaj :)

Bild från igår :


Fredag

Har precis städat klart mitt rum ! Skööönt haha :) Va även på gymmet förut idag, de va skönt. Snart så kommer farmor, farfar och mormor hit! De ska va över helgen för vi ska fira Elin imorgon som fyllt år! Myspys

Men men jag återkommer väl :)


O'learys

Hej på er!

Kom hem för en litet tag sen, har haft det jätte mysigt! :) Jag åt fajitas med kyckling o massa gott, sen åt vi lite efterrätt, och som grädden på moset så vann LHC äntligen!

Så här såg jag ut ikväll:





Puss och godnatt ♥

Hemma igen

Hej! nu är jag tillbaks, tänkte berätta mina planer för dagen :) Nu kom jag ju precis hem från gymmet, det gick bra har sån jäkla träningsvärk i benen o i rumpan bara haha men de är nice :)

Ska väl ta mig något att käka sen blire att städa! Sen en dusch och fixa iordning mig! För ikväll ska jag till O'learys och äta och kolla på hockey med hela familjen! ♥

Hoppas ni får en härlig torsdag ni med! :)

Godmorgon!

Vaknade för ett tag sen, och nu ska jag iväg till gymmet! :) Skriver mer senare idag

 Här om dagen på gymmet! gjorde bilden mörk bara för att jag inte har något smink och ser ut som en zombie hahaha :)


I'm crazy but you like it!

Nu ska jag laga till mig lite lunch, blir havregryns gröööt :) mumma. Sen ska jag dra mig till gymmet med min Sara !  Btw, galet skönt med lov ! Slippa alla knäppa människor i skolan hähäää

 Min lilla kissemiss fyllde 12 i lördags :)


Hos Sara!

Hej på er!

Kom precis hem från stan, eller ja jag är fortfarande i stan hos Sara :) Vi har trallat runt lite på stan , och fikat och kollat i affärer. Jag fick även med mig ett par brallor, men ska prova dem hemma lite och så ifall jag ska lämna tbx dem eller inte!

Nu är vi lite små trötta så nu ska vi kolla på "remember me" , och sen ska jag äta här ikväll :)


RSS 2.0