1 advent

Hello, idag vaknade jag halv 3! och då ringde min mamma och väckte mig. För jag sov hos Daniel och det va ingen hemma. Vaknade upp helt genom svett.. frida och marcus kom och hämtade upp mig och vi åkte hem, och det visade sig att jag hade feber :s även fast jag sovit i 14 timmar typ..

Igår bjöd Daniels mamma mig och han på bio :) Vi såg luftslottet som sprängdes den sista filmen! :) Den var jätte bra !

Nu ska jag slappa lite men ha det bra :) puss

.

FREDAGSMYS PÅ GÅNG! :)

torsdag kväll

Sitter just nu och äter på en chokladboll :) Har precis kommit ur badet där jag låg och pratade med min älskling i telefon. Är så himla trött "/ Slutade skolan kvart i fem! så jag var hemma halv 6! Usch hatar torsdagar de blir så himla sega..

Orkar tyvärr inte skriva mer just nu, men ha en bra kväll! :) Puss

Who would have ever knew
That we would ever be more than friends
We're real worldwide, breakin all the rules
He like a song played again and again

That boy, like somethin off a poster
That boy, is a dime they say
That boy, is a gun to my holster
He´s runnin through my mind all day, ay

Shawty's like a melody in my head
That I can't keep out
Got me singin' like
Na na na na everyday
It's like my iPod stuck on replay,

Onsdag

hello :) Sitter just nu i skolan har lunch rast, imorse hade jag idrott och sen handel och nu ska jag ha matte. Sen ska jag dra mig till gymmet tror jag även fast jag verkligen inte orkar! :( men sen kan jag nog åka med mamma hem.
Har nämligen bestämt mig att jag inte får äta godis på vardagar utan bara på helgen! Eftersom jag brukar äta godis varje dag och alla mina pengar går åt till det haha så måste jag sluta. Men det håller nog inte så länge till men värt ett försök (Y).

Sov hos Daniel inatt han har ju studiedag idag, men han skulle åka nånstanns och ha borta match haha.. Men han fick sovmorgon till minst 11, så kändes surt att gå upp 7:20 när han låg kvar "/ men men.

Ha en bra dag! Puss

Tisdag

Godmorgon! Sitter i skolan som en zombie... är så himla trött men jag slutar 11:30 så det är inte så långt kvar :). Igår var jag och tränade på gym med pappa, gick bra även fast jag har ont i halsen, mamma ska ringa till vårdcentralen idag och prata lite med dom så får vi se om jag ska åka dit eller inte. Och igår kväll kom Daniel till mig. :)

Just nu har jag småföretagande och vi gör något tråkigt häfte... haha orkar inte, as krångligt.
Idag ska hade jag tänkt mig färga håret (bara utväxten) men ja får se om jag orkar, ser förjävlig ut just nu haha! Men jag gillar inte när man precis färgat håret så får man blekt hårbotten typ, Snyggt! (Y)

Aja vilka problem jag har! :)

Men ha en bra dag Puss

Godmorgon!

Hej! Sitter hemma hos Daniel som inte är hemma.. han är och spelar match. Vaknade för ett tag sen och snart kommer mamma och pappa och hämtar mig :).
Igår så lagade Daniel och jag jätte god mat och kollade på film! ♥

Idag ska jag nog se till att läsa lite i min svenska bok :) Ha en bra dag Puss

:)

Nu är kl 1.02 men igår det 21 november så hade Daniel och jag varit tillsammans i ett år! Nu ska vi sova men jag skriver mer imorgon! Puss

Herregud?

Vissa är ju verkligen mediakåta, precis som paret Heidi montag (pratt) och Spencer pratt. Så fort paparazzifotografer kommer så ställer dom sig och hånglar eller posar. Tycker det är så löjligt!

Men som om inte det här skulle vara nog så har de nu släppt en bok "How to be famous"..




Ser helt naturligt ut när dom badar hahah ? Stört ju.

Fredag

Skönt med helg, känner mig så fruktansvärt trött ? Jag vill bara sitta framför tv:n med en bra film och en stor skål med godis ikväll fast endå så känner jag att alla andra är ute och gör massa roligt som man missar? Aja.

Kom hem från skolan för ett tag sen, fick jobba fritt så jag gjorde klar min småföretagande uppgift och läste i min svenska bok. Jag hade tänkt att umgås med min älskling idag men han är fortfarande sjuk så vi får se om vi träffas ikväll eller imorgon, imorgon är det nämligen den 21 och då har Daniel och jag varit tillsammans i ett år!

Nu ska jag snart sätta igång att städa mitt rum.. *suck* Fast först så tar jag kanske en tupplur.

Ha en bra dag! Puss ♥

Hemma!

Hej snart ska jag hoppa i säng och sova! SKÖNT!
Har varit en extremt lång dag känns det som började halv nio och slutade kvart i 5... Och sen stressa hem och duscha och sen till hockey och nu är jag hemma och är jätte trött. Ska snart tvätta av mig sminket och borsta tänderna. Imorgon börjar jag 9:25 -12:15 nödvändigt? ne. Men som sagt måste sköta skolan så är det bara!

Orkar inte skriva mer ikväll :) Sov gott! Puss

Skola

Hello! :) Sitter i skolan jusst nu och gör ingenting eftersom vi är klara med allt i vårat projekt typ..
Idag slutar jag kvart i 5 men jag hoppas att vi får sluta tidigare. Ska nämligen på hockey ikväll med Sofie och kanske Daniel, VIP ofc! ;)

Jag ska åka hem efter skolan och duscha och fixa mig och jag har ca en timma på mig! :o hur ska jag hinna? Måste åka senast halv 7. Men vi får se hur det går.
Igår tog Daniel spruta mot svininfluensan så han vart sjuk igår kväll och inatt sov han knappt någonting stackarn så han stannade hemma från skolan och så kanske han hänger med mig och Sofie på matchen ikväll.

Puss

Glömt min mobil hemma :(

Hej :) jag va så dum så jag glömde min mobil hemma idag :( så igen kan få tag på mig mohah. Just nu har jag handel och vi gör ingenting. slutar vid 12 igentligen men jag måste stanna kvar på coach och den börjar 1 så ska jag räkna matte .... men lika bra det eftersom vi har prov snart och då måste jag verkligen få G! Annars måste jag stanna på coach tiden hur länge som helst, även om det är bra för mig att räkna extra matte eftersom jag har svårt med det.

Ikväll vet jag inte om jag ska träffa Daniel eller så, men vi får se :) Kan ju som sagt inte kontakta honom nu och planera eftersom min mobil ligger hemma.
Imorgon så blir det kanske att se på hockey, tänkte fråga pappa om han har några biljetter :).

Nu när jag kommer hem så måste jag nog se till att städa badrummet och mitt rum! Sen läsa min engelska bok och börja skriva recension på den! :) Där har ni min dag i text!

Puss ♥


17 november

Hello! :)

Har precis ätit, Frida och jag lagade till lite wok. Ikväll blir det att kolla på Ugly betty, desperate housewifes och paradise hotel! Massa roligt på TV ju ;)

Svarade nyss på lite kommentarer och så råkade jag skriva fel, jag skulle skrivit isåfall men så vart det fel och det vart ett rött streck, så jag högerklickar för att kolla efter exempel, haha och då kommer exemplet "aidsfall" hahhahaha?
Men tydligen får jag inte in bilden här :s men men hoppas ni förstår :)

Puss

Tisdag

Hej :) Redan tisdag! hoppas veckan går snabbt och helgen lååångsamt. Men det gör den aldrig.

Sitter i skolan nu och har handel enda lektionen idag men den är ca 3 timmar lång så jag slutar 11:30. Sen ska jag ta bussen 12:20... usch hatar att bo i Sturefors finns inga bussar som går och det ligger långt åt helvete! Därför jag oftast är hos Daniel,  jag vill bo närmare stan..
Som sagt sov hos honom igår men var mest själv där eftersom han va och tränade vid 17:30 så var han borta i 4 timmar eller nått.. och jag trodde han bara hade is träning, så jag hade lagat mat men så fick jag äta själv :(

Men Frida kommer och hämtar mig vid bussen sen så det är ju ett plus, sen ska jag läsa i min engelska bok!

Ha en bra dag! Puss

.

Hej, hoppade nyss ur badet här hemma hos Daniel men han är och tränar :).
På svenskan så hade vi debatt och jag, My och Maria skulle stå för att vi är emot fri abort! Även fast jag inte är det, men det var nog lättare för oss att argumentera om det, vi såg en jätte hemsk film om när de gjorde en abort ... usch! Nu håller jag på att läsa min engelska bok den ska vara utläst och ha en recension tills på måndag! Så blir mycket läsning för min del.
Fick även MVG på mitt engelska prov! :) Och VG- på en skriftlig uppgift till provet.
Nu ska jag chilla lite framför tv:n innan jag ska fortsätta läsa.

Puss

Måndag

Sitter i skolan och har engelska men vi har redan gjort klart vårat arbete! (Y)

Läste nyss på aftonbladet att Helena från "ensam mamma söker" och Oscar har förlovat sig! De passar så bra ihop, även fast det är 12 år mellan dom. Men att alla ska klaga!? herregud skaffa ett liv! Är man kär så är man och jag tycker dom är jätte söta tillsammans. Jävla påhopp på Helena om att hon är äldre än honom? det är aldrig någon som bryr sig om en kille är mycket äldre än sin flickvän.  Men men alla får tycka som dom vill :)♥ . 
Puss


 

Söndag

Hejsan! Kom precis innanför dörrn, hängde med Frida för hon skjutsade hem Marcus så hon ville inte åka hem själv :).
Har chillat galet idag med Sofie ♥ Vi har gått hemma i mjukiskläder hela dagen, sen kom hennes mamma och hämtade henne vid 6 nått sånt tror jag. Igår så satt vi och snackade konstant! haha tog aldrig slut :), tror vi kollade på någon film oxå :) Sen så somnade vi gott efter 3 någon gång :).

Imorgon är det dags för skola igen! slutar 15:35.. kul. Måste läsa ut mina dumma böcker "/
Stackars min lilla Daniel som suttit i en buss nästan hela dagen, han har varit i malmö över dagen och spelat match.

Aja nu ska jag dricka mitt te! Ha en trevlig kväll! ♥

Lördagsmys!

Hej! Nu är Sofie på väg hit! Vi ska äta massa goda saker och snacka massa skit! :)

Just nu håller jag på att tjata ut Lady gaga - Bad romance, grym låt!



Rubrik

Hello!
Sitter hemma hos Daniel, och jag har precis duschat :) Daniel somna i sängen hah, för han va uppe tidigt imorse och tränade.

Idag ska jag va med Sofie :) va ett tag sen vi sågs så ska bli kul och träffas  :D
Annars så har jag inte gjort så mycket idag vaknade vid 12! skönt!

Ha en trevlig dag! Puss

Fredag 13

Fredag den 13 :O ! Och imorse fick min buss självklart punka! hahah
Aja kom precis hem och nu sitter jag och dricker en iskall cola! Jävlar vad gott det kan va! ;)

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra :s Tror ja ska va med Daniel så vi får se vad vi hittar på :)

Puss

Godnatt!

Kom hem för ett litet tag sen, mamma och jag var på Daniels match 5-0 tror ja det vart mot nässjö. Gick bra hos tandläkarn (Y) kommer snart att få ta bort min tandställning!! I våras kommer det nog bli! Inte så jätte långt kvar :)

Efter jag varit hos tandläkarn så gick jag tillbaka till skolan då var kl ca kvart i 4 då hade alla slutat :s slutade egentligen kvart i fem, men men så jag fick traska till bussen och vänta på den i en halvtimma! :( Stackars mig..

Annars har det inte hänt så mycket idag, imorn är det fredag! snart måndag igen.. hahaha fan va depp jag är :) ne men skönt med helg!

Nu ska jag gå och lägga mig! Godnatt puss

Tandläkarn

Hello ! :D 
 
Sitter med Tilda, My och Judith och jobbar ska göra en egen hemsida och så :) Fast idag har vi bara suttit och funderat på vad vi ska sälja och hur den ska se ut och bla bla bla..

Om någon timma ska jag dra mig till tandläkarn! :D Längesen jag var där nu, tar väl någon timma eller nått så får se om jag kommer tillbaka till skolan sen :).
Ikväll ska jag kanske se på Daniels match som jag sagt, men ja får se hur det blir. Den börjar 19:30 så man kommer hem ganska sent och så kanske ja måste åka buss och greja blir lite krångligt! Aja.

Puss   Jesper jag och Tilda :P Jag och Tilda bjuder på bilden haha ! Jag ser för jävlig ut..


Why does love always feel like a battlefield

Hello! :)
Började skolan vid 9 idag, idrott men ja va inte med eftersom ja har ont i min lilla hals :) Efter det hade vi bara näthandel sen slutade vi alltså vid 12. Men ja var tvungen att stanna kvar i skolan för kl 1 så började coach tiden så satt där en timma, slutade ju tidigt endå (: 2 är ju ingenting.

Tog bussen hem vid 14:3, sen gick hem.. Och nu är klockan redan 4 :O Hjälp! tiden flyger iväg.
Ikväll så ska mamma ut o äta och sen på teater och pappa skulle ut och äta med några kunder, och Frida ska sova hos Marcus så jag ska åka till min baby sen när han tränat klart :)

Imorgon är det torsdag.. Jag slutar 16:45.... Sen så kanske jag åker och kollar på Daniels match eller nått :)

Puss

Desperate housewifes

Hello, tänkte bara lägga in ett snabbt inlägg innan DH börjar igen! :)
Idag har ja inte gjort alls mycket skönt att inte ha så mycket plugg. Jag tappade upp ett bad förut och läste lite i min bok annars har jag bara suttit framför datorn och TV:n idag haha :D Och varit barnvakt åt Nova nån timma!

Har kollat på ugly betty och nu Desperate housewifes! Älska "gabrielle solis " snacka om skön.
Aja imorgon slutar jag vid 12! Fast jag måste stanna kvar i skolan till 2 måste räkna matte bara för att ja fick ett poäng ifrån G på matteprovet.. *suck*  Ne nu ska ja dra till soffan igen! Ha en trevlig kväll!  Pusss Grrr på bilden! ;)

småföretagande A

wihu.. nat.. haha :) Sitter i skolan och har småföretagande svarar på lite frågor och grejer, segt. Men idag slutar jag 11:30!! :D Snacka om skönt, ska hem och tappa upp ett bad och lägga  mig och läsa o äta godis.

Min hals har inte alls blivit bättre :( Så kan nog inte va med på idrotten imorn, men men.
Har inte så mycket mer att skriva just nu, men skríver nog mer sen :)

Puss

tränat

Hej sitter hemma hos Daniel och kollar på hockeykväll haha :) Va även och tränade förut med pappa även fast ja har skit ont i halsen! Men jag körde ingen kondition så det var ingen fara.
Slutade skolan 15:35 så kom mamma och hämtade mig vid 5. Åkte hem och läste lite innan vi åkte hem och träna!

Men nu ska jag lägga mig och läsa! SOVGOTT! puss

farsdag!

Hello!
Är hemma nu och funderar på att ta ett bad snart :) Har lite gäster mammas syster och man är här och har ätit "farsdag tårta" :)

Imorgon börjar vi med vårt nya schema! :D Och jag är riktigt nöjd! Det enda som kan va lite jobbigt är på torsdagar då slutar vi kvart i fem och på måndagar 15:35 annars slutar vi oftast 11 eller 12 ;)
Snart börjar ensam mamma söker på tv ;) yey!

Men ni får ha en trevlig kväll! :D Vet att jag har blivit jätte dålig på att lägga ut bilder men min Cam fungerar inte :s Och vi har ny dator hemma så vi har inte installerat kameran..  Men ska försöka göra det!

Puss

Söndag

Tjaa!

Vart party igår med, hos Sara :) Jag och Daniel var där men vi kände typ ingen så va kanske inte så jätte kul.. Men endå kul att träffa andra :D haha. Tog bussen hem till daniel sen :)

Men nu måste ja skynda mig Elin och Jimmy ska komma och hämta mig! Så måste klä på mig och så nu :D hah

skriver mer sen !

PUSS

lördag

Hej :)

Igår kom pappas bror och hans flickvän och min kusin till oss :) Åt middag och efterrätt och grejer. Sen vid 9 så drog Daniel och jag in till stan till MUF:s lokal där Daniels kompisar va :) Träffade Sofie och andra hade riktigt trevligt :) tog bussen hem till Sturefors. Sen nu idag så har Daniel och jag grejat lite. Va en snabbis på stan! Dom har börjat sälja "julklappar" nu typ haha, i år ska jag försöka köpa julklappar tidigt så man har det gjort! Tycker det blir så stressigt annars.

Och ikväll blir det fest! :D

Ha en trevlig kväll! Puss


Alla prov avklarde! Nu är det helg!!

Puh! Fan vad skönt det känns att ha gjort alla prov! Och nu är det helg! :D Det är jag värd! Har slutat nu och klockan är 9:36 just nu ;) ganska skönt, Ja!

Ska snart ta bussen hem och städa :) Ser ut som en svinstia i mitt rum, och själv klart ska jag städa badrummet med :( Frida har inte gjort det på flera veckor och då tvingar mamma mig att göra det istället för ja är mycket bättre .. haha

Får nämligen gäster sen i eftermiddag, Pappas bror hans tjej och deras barn :) Och imorgon ska jag på fest hos Sara ! ;)

Men ha en bra dag!

PUSS

prov avklarat!

Har för en stund sen skrivit administration provet :)Hoppas det gick bra! Nu ska jag börja plugga på engelska har provet i eftermiddag :) Imorgon har jag prov i småföretagande och näthandel och datakunskap.

Men efter skolan ska jag nog åka hem till Daniel och plugga orkar inte åka hem till sturefors :( haha. Men vi får se hur det blir.
Bara jag som är glad över att det snöar! :O? alla verkar hata det, men ja tycker det är mysigt, :)

Ha en trevlig dag :)

Puss


Dax att bada!

Hello mates!

Har precis ätit :) Har pluggat heeela dagen! Ca: 8 timmar sen jag kom hem från skolan ;) Men nu flyttar jag pluggandet till badkaret som nyss kommit hem, skönare att ligga i ett bad o plugga :D

Imorgon börjar jag 8:30 som vanligt och går till 16:30 "/ Blä! Sen blir det hem och plugga efter det, ingen rolig vecka det här men hoppas nästa vecka är lite mindre plugg!

Ha en bra kväll! Puss

SNÖ!

Tänkte bara säga att det snöar! :D Yeeeyy!


Onsdag

Sitter i skolan, har precis gjort klart mitt arbete har skrivit CV och personligt brev, Igen!? haha usch men idag fick man inte hitta på saker så det vart lite svårare.
Fast ja måste sitta kvar och inte göra någonting även fast ja är klar, men hoppas jag får gå snart och att det går en buss haha!

Ska hem och plugga hela dagen! Funderar på att köpa något gott så jag kan koncentrera mig länge, idag ska även mamma och pappa åka och hämta vårat badkar! Hoppas jag hinner ta ett bad ikväll :)

Puss


God eftermiddag!

Tjaa!

Sitter och pluggar! Inget ovanligt ;) Ska snart börja göra mig iordning och sen åka till Elin Jimmy och Nova och fira Elin med presenter och sånt :) Ska bli kul! Frida och jag och Marcus har köpt en jätte bra present.

Fick reda på att jag hade fått 13 p på mitt matte prov och 14 va G :( Boo! Så måste stanna kvar i skolan och greja, men ja har inte tid för det!!!! Måste plugga på allt annat.. Usch kan han inte bara va snäll och bjuda på den sista poängen ? Snälla lilla Gustaf?... aja.

Till er som inte har nått plugg, njut förhelvete! hahahah inget roligt att plugga hela tiden och gå runt och tänka på det. Men men ja lär väl få ut någonting av det iaf.

Ha en trevlig kväll alla!

PUSS

Godmorgon!

Hej nu har jag fixat iordning mig och ska snart bege mig till skolan :) Får skjuts av mamma idag för hon skulle in till stan.
Efter skolan ska jag och Frida köpa present till Elin, sen på kvällen ska vi åka och fira henne :) Måste försöka hinna med att plugga lite med! Usch..

Men men ha en trevlig dag alla! :D

Puss

Ne nu får det va nog med plugg!

Så äntligen nu känner jag att nu har jag pluggat hela dan så nu slutar jag för idag :). Åkte hem från skolan vid 1 för dom sa att vi fick jobba hemma om vi ville så jag åkte hem till Daniel och plugga lite, sen kom Frida och hämtade mig och så åkte jag hem och plugga haha ! :D

På onsdag ska vi åka och hämta vårt badkar!!!! Yeeey! Frida och jag har längtat som bara den efter att ha ett badkar, vi ska även göra om badrummet om ett tag, kul :)

Puss

Måndag = Skola = PLUGG!

Sitter i skolan och håller på att plugga! Har nämligen prov på torsdag och fredag, i Administration, Handel, och datakunskap och engelska. Så det lär inte bli så mycket uppdatering för jag har fullt upp!

Men nu har jag håltimma så jag passar på att plugga nu!

Puss


1 November

Hello!
 Igår var det Halloween! Så när Daniel åkte och tränade vid 4 så kom Frida och hämtade mig, så åkte vi hem och jag bokade biljetter till "Flickan som lekte med elden" för jag visste att Daniel ville se den ;) Sen så skulle Frida och josse köpa pizza i ekholmen så hängde jag med dom och så gick ja till Daniel.

Vi gick även till Steves innan bion började jag tog en fika och Daniel åt :) Filmen va jätte bra och spännande inte lika otäck som den första men man fick endå blunda lite ibland haha ! :D

Nu är jag hemma! Fick skjuts av Daniels söta mamma :) Fick även en milka choklad av henne som hon köpt på tax free när hon va på kryssning :) söt.
Nu är Daniel på väg till Göteborg så nu ska jag passa på att plugga!

Ha en bra dag! Puss

RSS 2.0