Nyår!

Gott folk! snart är år 2009 över :o Men det har varit ett bra år tycker jag :) Snart fyller jag även år och får börja övningsköra och grejer hahaha :D

Känns som alla ska ut och festa och supa sig fulla ? hah ha det så kul säger jag bara.. Själv ska jag nog bara vara hemma och äta massa gott med min familj och smälla raketer och grejer :) men jag får se! :) har inte bestämt mig än men det lutar åt att va hemma.

Vet att jag inte uppdaterat på år och dar! Undertiden så har Daniel varit i Dubai och i Stockholm så jag har varit ifrån honom i 9 dagar, och jag har firat jul och så i Blekinge :).

Men det här blir väl sista inlägget för i år! Så ses vi nästa år  :)




här var det dålig uppdatering :o

Hello! Nu har jag jul lov!!  :) SKÖNT, hade bara lite julavslutning och så och slutade 10:30. På söndag åker Daniel till Stockholm på lite träningsmatcher sen på tisdag åker han till Dubai och jag kommer sakna honom massor! :) Så den här veckan har jag försökt umgås med honom så mycket som jag kunnat.

Snart julafton ju! Har bara några julklappar kvar att köpa :)
På tisdag åker jag till blekinge ska nämligen fira jul där nere ;)

GOD JUL

Tisdag

Orkar inte skriva något långt men tänkte iaf slänga in nått :) Fick G+ på min romananalys vart enå nöjd med betyget för ja var väldigt stressad med den :). Har matte prov nu på torsdag som är skit svårt så ska se till att plugga gärnet!

Så bye! :) ♥

Lördag

Klockan ringde vid 8, ja försöker väcka Daniel allt som går men till slut somnar jag om och vaknar 8:55 och skriker Daniel UPP! Han skulle ju åkt och träna och hans buss gick 8:57... smarto som somnar om.. Men som tur var så kunde Jimmy skjutsa honom till bussen.. :) Så nu är jag klar vaken! Men det är skönt så hinner jag med allt som jag måste göra!

Städa mitt rum
Städa badrummet
Läsa ut min bok! :O ( den ska vara klar och ha en recension imorgon...)
Duscha

Sen på eftermiddagen så får vi lite gäster som ska komma och fika! :) Ha en bra lördag gott folk! Puss

OBS

Fredagsmys pågår

Torsdag

Hello! :)
Sitter just nu och lyssnar på "All I want for christmas is you" har lyssnat på den 10 gånger nu tror ja hahah försöker få in lite julstämning ;). Idag då.. Började dagen halv nio sov hos *Daniella inatt, hade huvudvärk hela dagen så vid tre fick jag nog och sa till läraren att ja åkte hem! vi slutade igentligen kvart i 5 så jag orkade inte :( haha..

Mamma hämtade mig vid bussen men moppen (HAHA) hon hade även lyckats ta sönder sina glasögon när hon tog på sig hjälmen, mamma.. :) söt.
Tog en tablett och la mig en timma nånting och sov, sen va det som bortblåst! :) Snart blir det paradise hotel, HATA Erika och Catja blir arg så fort ja ser dom. :)
Och imorgon är det fredag! najs :)

PUSS
*Daniel

:)

Nu blir det dra iväg till gymmet! :)
Bye bitches!


Tisdag

Hello! Kom precis hem från skolan slutade vid 11 :)  Hade utvecklingssamtal idag vid 10 så mamma var med och jag fick massa beröm hehe ;) Sen skulle mamma gå på stan en stund och jag slutade vid 11 och min buss gick vid 12:20 så jag ringde upp henne och frågade om hon ville ta en fika, och det ville hon :)

Sen tog jag bussen hem och nu sitter jag här, ska snart plugga lite tror ja har ett läxprov imorgon som ska göras och sen ska jag försöka läsa min bok som jag har i svenskan! Jag har inte haft ork att läsa den men, nu är det verkligen dax.

Hoppas ni kollade på min gulliga film som jag la upp igår! :) Om inte gör det ;)
Puss

Film

Här är en söt video på mig och mina vänner!

Måndag

Usch och BLÄ! Hatar Måndagar!......
Började dagen kl 8:30-15:35
Har haft jätte ont i huvudet hela dagen och lektionerna har varit allmänt sega.. Men imorgon slutar jag vid 11:30! Skönt!

Vet inte vad jag ska säga mer :s hihi..

Vet att jag lägger in sämsta och tråkigaste inläggen nu för tiden men ja skriver små korta inlägg om min dag orkar igentligen inte men vill inte sluta så blir lite kortare inlägg nu ett tag, (I think)

PUSS

Söndag

Hej!

Igår var jag på ikano med Frida och Daniel och köpte julklappar! :) Sen så drog Daniel och jag och kollade på J 20 och efter det till LHC s match :) Sen åkte vi hem och kollade på lite film och så!

Idag så vaknade jag runt halv tolv och sitter just nu och funderar på om jag ska åka och kolla på Daniels match.. Men men ja får se! :)

Puss

Fredag

Hej! :)

Slutade skolan vid kvart över 12 sprang till bussen och åkte hem, väl hemma så skrev Frida och  jag en lista för vad vi ska köpa till alla i julklapp! Smarta som vi är, så imorgon blir det nog att åka till stan eller ikano på julklapps jakt! :D

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra... :) Daniel är och tränar just nu så vi ska bestämma oss sen :)

Men ha en mysig fredag! Puss

Torsdag

Hello :) Just nu sitter jag hemma hos Daniel (ensam) :( Men hoppas på att han kommer snart han är iväg och tränar... Idag gick jag till kvart i fem men inte lika jobbigt idag för fick lite sovmorgon imorse :)

Bye haha

Hemma från skolan! :o

Hello! Har varit lite dålig på att uppdatera! I know.. men ska bli bättring på det. I förr går så tog jag vaccinet mot svininfluensan fick lite ont i armen och blev lite hängig och så. Och imorse så vaknade jag med en otroligt sprängande huvudvärk så jag gjorde som pappa sa haha :) tog en tablett och la mig i sängen 10 min till och se om det blev lite bättre men det hjälpte inte så jag stannade hemma idag.

Har fortfarande lite ont i huvudet men hoppas det går över snart, så jobbigt för kroppstemperaturen ändras hela tiden.. ena stunden kokar man och andra så fryser man (y) aja.

Idag ska jag väl bara ta det lugnt :) Mysigt att det är så fint väder och frost ute! :)
Ha en bra dag! Puss ♥



I know karmas gonna get me back for being so cold                                                                                        baby i told you from the start, Im only gonna break your heart



RSS 2.0