Min tur dag?

Halu :)
Började skolan vid halv 10 idag, då hade vi skolfoto.. blää kul om man ser förjävlig ut :O jaja det får man väl bjuda på då!
Sen hade vi matte och case, sen stannade jag och tilda, my och kim på coach tiden och räknade lite matte (y) yeah pluggis!
Aja sen kände jag på mig att bussen skulle gå  ;) så då skyndade jag mig till bussen och titt! den kom exakt när jag kom! snacka om tur samma sak igår! :) då blir man lite extra glad för bussarna går ju inte alls ofta ut till sturefors :).

Är lite avis på er som har studiedag imorgon .. haha men men.. det lär vi med ha nån annan dag! ;)
Snart kommer min baby hit! och jag har saknade honom skapligt mycket hahah jag har inte träffat han på 2 dagar (A)

Ikväll är det idol? haha
Aja ha en bra kväll ni! Puss

Tråk ..

hej sitter hemma och tråkar.. Ville gå på hockeyn ikväll men mina biljetter funkar inte på den matchen, för LHC ska spela mot ett NHL lag.. Och självklart ska Daniel på den :( fuusk..
Träffade inte han igår och kommer antagligen inte göra det idag heller "/ och imorgon så har han borta match.

Men men jag får klara mig själv ett tag (: Tänkte duscha och fräscha till mig lite snart :) skönt!

Men ha en bra dag! puss

Skola

Hello sitter med pucko Tilda och hon är helt störd :s tror inte det blir bättre av att hon dricker pucko ? ahah aja
Har Administration A sitter och svarar på lite konstiga frågor :P

Idag slutar jag skolan vid 1 någonting! snacka om skönt! :) tänkte gå och kolla lite på stan. Sen imorgon är det skolfoto :o haha kul att skämma ut sig inför hela Linköping ;) aja.

Puss


Svenska Hollywood fruar!

Haluu :)

Kom precis hem från föräldramöte? haha hade absolut inget att göra så jag hängde med mamma och pappa på mitt föräldramöte :) 

Idag slutade jag skolan vid halv tre sen fick jag skynda mig till bussen, väl hemma slappade jag lite bara.

nu har jag precis kollat på idol och nu är det svenska hollywood fruar! så bye!

Puss

:( måndag..

Måndag igen då.. *suck*

Igår vaknade jag upp med min älskling :) jag hoppade in i duschen och sen åt frukost och Daniel fortsatte sova. Sen kom hans mamma och hämtade honom. Jag va hemma och slappade hela dagen, skönt! sen vid 3 så började jag dra mig mot ishallen.
Kollade på Daniels match som vanligt haha (: Aja sen åkte jag med han hem och sov :).

Idag vaknade jag 6:45 snacka om trött.. solen är ju inte uppe längre nu på morgonen:( känns som om man går upp mitt i natten, sen började det spöregna! hur mycket bättre kan det bli tänkte jag hahah? Ne men fick iaf skjuts av Daniels mamma till skolan för hon skulle skjutsa Daniel till träningen.

Mycket intressant text :) hah

Puss

Fredag!

Hej gott folk! Sitter hemma och chillar kollar runt på lite bloggar och shit :) Slutade skolan för läängesen ;) ca 10:30, det vi skulle göra gick snabbt. Så jag tog bussen hem hämtade ut Daniels paket på posten! Så han får den idag hoppas han gillar den :s hahah.

Aja ja har städat och grejat lite :) Frågan är vad man ska göra ikväll?
Men det får vi se! Ha en trevlig fredag!

Puss

Idol

Godkväll! Nu är jag klar med att ha duschat rakat benen, hårinpackning, ansiktsmask, fixat naglarna och allt sånt där! känner mig riktigt fräsch! :D

Har precis ätit kvällsmat och nu sitter jag och väntar på att idol ska börja (:
Imorgon är det fredag! skönt med helg (:

btw så kommer min blogg göras om inom kort den ser helt förskräcklig ut just nu! Men som sagt det kommer.

Puss på er.


Slapp dag!

Hello babes :) Var hemma idag :O Ups!
Jag kände att jag behövde lite ledigt hahah vi hade "klass kamp" och jag skulle va med i dragkampen så alla ettor på TBS var i blandade lag och i mitt lag kände jag ingen, så kändes ganska hopplöst att gå dit! :) Hade inga lektioner idag heller så kan inte missat så mycket :P Har ju typ spöregnat hela dagen.

Så Elin och Nova var här hemma med mig :) Jag vaknade vid ca 9 gick upp och åt frulle sen gick ja och la mig igen och vaknade efter 11 nån gång, skönt!
Har även bakat kladdkaka duktig som jag är (: så ska snart ner och smaska lite på den.

Men imorgon ska jag till skolan och då har vi case och slutar vid 11 så det brukar vara slappt! :)

Aja hoppas Cop1a och b! hade en trevlig dag i regnet! haha
Puss

Plugg!

Hej igen! :)
 
Har precis jobbat klart med mitt case som jag missade för några veckor sedan när jag var sjuk. Gick bra tror ja? Det är egentligen ett grupp arbete men jag fick göra det själv! Men
jag är så duktig så!
Efter skolan så träffade jag upp Daniel en snabbis sen kom Frida och hämtade mig med bilen, åkte till ekholmen och jag hämtade lite saker som jag hade hos Daniel sen åkte vi hem :)

Nu ska jag nog se till att städa lite, mitt rum ser ut som hej kom och hjälp mig :P haha Sen fixa lite andra saker
.  

 Städa rummet / badrummet
Åka och hämta Daniels tröja som jag skickade efter!

Have a nice day! Kisses


Skola

Hello, sitter i skolan och har lunch rast :) Äckligaste maten :( men men, Slutar om ca en timme alltså 13:55. Då har Daniel bestämt att jag och hans ka gå på stan :s hahah aja måste hem till han på nått sett sen och hämta mina grejer oxå.. krångligt.


men men inget intressant :)
Puss nu ska ja ha handel!

Tisdag

Heej är otroligt seg just nu.. har handel och det är tråkigt :( haha 
Efter hockeyn igår så åkte Daniel med mig hem och sov! mys

Matchen igår var väl sådär va? inget vidare, dom spelade riktigt dåligt men endå ganska underhållande var det :)
Idag fyller Nova 1 år! Så ska åka och fira henne idag tror ja :) Jag och Frida ska nog gå och köpa present till henne sen :)

Aja puss på er!

Hockey ikväll

Hej kom hem från skolan för en stund sen :) Det var otroligt segt i skolan idag.. usch! Tilda va på vårdcentralen så hon kom inte till skolan idag så då var det inte heller så kul :P
Ska snart iväg på hockey i cloetta LHC- HV71 spännande ;) Ringde pappa så han fixade några VIP biljetter till mig :) Tack pappa! haha

Så Taxin kommer snart och hämtar upp mig och pappa så går pappa av vid ekoxen för han ska gå på restaurang med några kunder och jag åker vidare till Cloetta!

Har varit lite dålig på att uppdatera ett tag nu.. ska försöka ändra det ! :)

Puss på er!

Lördag!

Är hos Daniel och han har släkt "fest" för han fyllde år igår, så vi har ätit massa god saker :) Har även varit i linghem hos elin och jimmy och firat nova för hon fyller år på tisdag tror ja så vi firade henne idag :)
Imorgon ska jag hem tidigt försöka hinna färga håret.. haha har sagt det många dagar nu men ska försöka iaf. Sen ska jag vid halv 2 och kolla på Daniels match (:

Puss

Case!

Halu :) Sitter i skolan och bara tar det lungt har case as skönt och slappt har det jämt på fredagar slappt är det, när vi är klara med det vi ska göra så slutar vi men jag tilda och my slappar bara haha :P men vi är snart klara så det är skönt (: Har även fått våra business cards idag ;)

Idag fyller Daniel år!
Han får tyvärr inte sin present idag av mig men han vet vad han kommer få :)
En Ed Hardy t-shirt :D

Aja nu är vi klara med vårt case så Tilda och jag drar nog snart!




Pusss på er        myys

Handel

Hello, har haft handel i jag vet inte hur många timmar ? .. Vi håller på att skriva ett rollspel haha misstolka inte! Ne men vi ska spela upp det nästa vecka och det ska vara i 20 min!? hahah (y)

Idag är det pannkakor i skolan! yeeees (: Sen idag ska jag va med min älskling, ska kanske färga mitt hår oxå.. kan behövas haha.
Idag är det även idol :) skoj.


Har inget roligt att skriva om men ha det bra!

Puss

Onsdag?

Hello, kom hem från stan för ett tag sen kollat runt lite efter en present till Daniel men det finns absolut ingenting! usch!.. Så jag ska beställa en sak så presenten blir lite sen ;) men det får han tåla.
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på :s Får se Daniel är i Jönköping och spelar.
Ikväll är det idol! :)
Måste bara säga att Andreas i idol juryn är så jäkla snygg!!
Fast han är lite för gammal för mig va!? haha ;)

puss

Godnatt!

Har haft ont i huvudet hela dagen så jag nästan trodde jag skulle dö :(.. Mamma hämtade upp mig och Tilda efter skolan och så lämnade vi Tilda i Ekh och sen åkte hem. Jag tog nån tablett och sen la jag mig och sov.. Sen när jag vaknar så har det inte alls blivit bättre så jag tog två panodil och hoppades på bättre resultat (y)
Gick och la mig igen men tydligen funkar ingenting!? :s Stackars mig..

Aja Börjar väl bli bättre nu som tur är :)

Nu snart ska jag lägga mig i min sköna säng och sova! Kan behövas ;) börjar iaf kl 9 imorn om ni ville veta :) Med idrott

puss

skolan

Hej har rast just nu, tilda sitter och är allmänt störd :) Har handel i några timmar ganska slappt sitter bara och skriver av tavlan (Y) Sen efter handeln så har vi hål i tre timmar...
Sen sista lektionen har vi matte :( sug.. 

pöss
                                                                                


Paaaniiik!

Herregud! Ärligt hjälp mig!? vad ska jag köpa till Daniel när han fyller år? Han fyller på fredag.

Han är så kräsen..
Så vi får se om det blir något till dig Daniel! ;) haha



Måndag!

Hello kom till Daniel för en stund sen :) slutade skolan vid halv tre ;) Så nu har jag precis tryckt i mig två mackor med nutella på ! :D Har börjat gilla det nått grymt. Så jäkla gott! Aja idag har vi haft svenska tror ja det va ? haha kommer inte ihåg men datakunskap har vi haft :)

Och på tal om mitt godis förbud är det över sen ett tag sen! hahaha Det va billigt godis så  kunde inte hålla mig. Aja nästa vecka (på måndag) ska jag börja på dans! med Matilda (: kuul !

Ne nu ska jag ta och umgås lite med Daniel innan han ska åka och träna :)

Puss på er!

Top model

Hej! kollar just nu på top model, är hos min älskling :) Tyvärr kunde jag inte lägga in bilderna från kräftskivan.. Men dom kanske kommer in vid ett senare tillfälle ;)

Aja va bara det jag skulle säga haha! :D Aja PUSS!

God morgon! ;)

Vaknade för ett tag sen ! skönt kan jag säga att sova ut :) Igår var det kräftskiva mycket trevligt var det, Daniel och jag la oss vid 3 nån gång tror ja :s haha. Sen imorse skulle han upp och jobba på "bomässan"? så jag skjutsa han till bussen vid kvart i 8 stackarn..

Idag ska jag bara slappa, funderar nästan på att lägga mig så jäkla skönt att sova ju :) Iaf Daniel och jag har bestämt oss för att vi ska lägga oss jätte tidigt ikväll så vi får sova ut :D Najs.

Aja bilderna från kräftskivan ska jag försöka få in idag (om det funkar) har nämligen ny stationär dator så vi har inte installerat allt än ;).

Ha en trevlig söndag gott folk! Puss

Kräftskiva

Heej alla! Kom hem från gymmet för en stund sen :) Har duschat och nu håller jag på att göra mig iordning! ;) Ska nämligen ha kräftskiva idag, så mina kusiner och min mormor kommer, trevligt trevligt! :D Älskar kräftor as gott ju, sen massa goda efterätter och pajer:)
Synd att jag inte kunde komma till Linns fest ikväll.. förlåt Linn! Men vi hade bestämt det här för längesen hade kunnat komma om du inte bytt datum men vi får ses nån annan gång! hoppas du får det trevligt iaf :D

ne nu måste jag skynda på och göra mig iordning! :) Lägger in bilder från kräftskivan sen! :)

Puuuss!

Fredas mys!

Hello, har precis ätit mat mumma! :) Ska sätta mig och kolla på idol snart . Har egentligen inte lust att bara sitta hemma och glo en fredag men har inget bättre för mig .. :P

Efter skolan gick jag och gymma sen åkte jag hem med mami :) hon har även köpt en tidning och chips till mig, gulligt!
Jag har från och med idag godisförbud! har inte bestämt hur länge än men Daniel tror inte jag kommer klara av det, men han ska få se ;)

Puss

Case!

Hello sitter i skolan och har case med Tilda judith och my ;) Vi ska skriva VIP inbjudningar för SF har galapremiär för new moon (Twilight) så det är slappt slutar runt halv 1 :) Slapp! 
 
Idag är det fredag! Äntligen. Fast frågan är vad jag ska hitta på idag? Daniel ska på klassfest och mamma och pappa ska till våra grannar och äta och supa haha och jag får inte hänga
med ;P fast inte för jag vill det men.
Så om det är nån som har nått tips om vad man kan hitta på idag så säg till! :D



Puss på er!     At class!

Engelska

Trååk suttit i skolan och inte gjort någonting på hela dan känns det som.. Just nu har vi engelska i typ 3 timmar ? mm så jag skriver på min engelska analys på 500 ord och jag kommer inte på vad jag ska skriva mer :( usch.
Slutar vid tre och kl är bara 13:20 jag dööör! haha har så jäkla tråkigt :P Efter skolan ska jag åka till daniel och hämta mina grejer sen hem och sen maybe åka till gymmet om Daniel ska hjälpa sina sysslingar att flytta :) om han inte ska det så skippar jag att träna och gör det någon annan dag! Snäll jag är! (:

Intressant inlägg.. mm :)

puss!


090909

Hej alla! Slapp dag ida :)Vaknade upp i Ekholmen hos min älskare haha :D Började kl 9 med idrott så Tilda och jag gick runt stångån. Sen hade vi matte ett bra tag sen lunch och datakunskap som va sååå svårt! not.. vi håller på att gå igenom word.

Igår var jag och gymma med Frida sen åkte vi hem och jag hoppa in i duschen sen begav mig till bussen som ledde mig till resecentrum :) Sen gick jag till ishallen och kollade på Daniels match med oboy och polly! gott kan jag säga ;) aja matchen slutade 4-3 tror jag.. men dom förlorade så det va ju lite tråkigt men det var bara tränings match.

Nu har jag precis blivit hämtad från bussen av min mami och nu ska jag bara sitta i soffan och dega ett bra tag haha :D

Puss!

Håltimma

Hejsan! :) Sitter i skolan och chillar har haft ett hål på 3 timmar nu men det va rätt skönt eftersom jag var sjuk två dagar förra veckan så hann jag jobba med det nu vi ska göra en engelska analys på 500 ord.. men men. Slutar skolan 15:10 sen kommer Frida och hämtar upp mig så ska vi åka och gymma! :D Äntligen det kan behövas så mycket som jag äter haha. Sen ska jag kanske gå och kolla på Daniels match som börjar kl 7 mot Djurgården sen kanske sova hos honom (Y) ! :) Är på världens bästa humör idag, så ni vet! ;) haha

Ha det bäst! Puss
   Egoo! :)

Check lista!

Måla naglarna!

Duscha!

Platta håret!

Plocka iordning i mitt rum!

( Även om jag städar flera gånger per vecka ser det ut som en soptipp)

Skola :(

Har haft hål nu i hur länge som helst men den är snart slut som tur är.. Fan vad svårt det va i morse att komma upp! Ville bara somna om. Aja började med svenska hade två "test" och sen läste vi. Ska snart ha handel? eller datakunskap kanske det va kommer inte ihåg haha.
Igår satt jag hemma och tjockade mig med chips och annat smått och gott, kollade på "Den utvalde" den hette nått sånt, den va rätt bra faktiskt en thriller.

Idag ska jag åka hem och plugga matte.. har ett litet test imorgon.

Puss!

Hata söndagar..

Hello! Sitter och tråkar framför tv:n :( Usch jag har sagt det förut.. hatar söndagar! Bara tanken av att gå i skolan får en fan att må illa.. Men men Igår kom Daniel hit väldigt sent.. Han kom runt 10 för han skulle kolla på fotbollen hemma för det var tydligen viktigt.
Han har fått för sig att han har svininfluensan så igår satt han och va helt livrädd haha :) Stackarn.
Vi kolla på nån lustig japansk film iaf såg inte klart den utan gick och la oss ist.

Idag vaknade jag vid typ 10 gick upp och Elin och Nova va här så jag pratade lite med dom, sen kom Daniel vid 11 så åt vi frukost. Han åkte med mamma till Ekholmen vid 2 sen skulle han och träna.
Så jag sitter här och gör ingenting! As tråkigt funderar på att åka och köpa godis så himla sugen haha.

Men ha det bra! Puss

Lördag

Hello bitches! Kom till Daniel för en stund sen, har varit på massage på p.a.u.s aaas skönt var det! Har haft ont i ryggen i flera veckor så jag passade på att ta en massage :) och nu känns det mycket bättre tog en 25 minutare och det kostar 350 kr men jag lovar det är det värt! :)

Igår var jag med Tilda och träffade lite folk och så, trevligt ;) Sen åkte jag till Daniel och sov.
Ska käka lite lunch nu sen gå till Ica tror ja och köpa lite godis och sånt :D Det är ju ändå Lördag! Sen drar vi hem till mig och har lite film mys :).

Men ha en bra lördag gott folk!   Puss /Karin

(:

Hej! igen.. haha. Bestämde mig för att kolla på en film så jag såg The holiday :).Myys gillar den filmen har sett den flera gånger. Funderar på om jag ska gå till skolan imorgon.. :S ? jag känner mig fortfarande sjuk men känns som jag missar massa i skolan "/ men men får se imorgon.

Orkar inte skriva mer! :P puss & kram

God morgon

Hej! gick och la mig vid 9 igår var as trött, men det blev ingen direkt sovmorgon gick upp vid 8 tror jag :) Upp och käkade frukost med mamsi. Har inte så mycket feber idag så får väl hoppas det blir bättre. Just nu sitter jag och kollar på tv och bara slappar funderar på att kolla på en film kanske :D

Skriver mer sen! Puss på er

Sjuuuuuk!!

Fan! Som jag sa.. Nu sitter jag här med feber och är jätte hängig och snorig. Efter skolan så åkte jag till Ekholmen och fick vänta en halvtimma på att Daniel skulle komma hem hah :). Aja gick och la mig på direkten när jag kom in sov i tre timmar och vaknade av att jag hade en mardröm :( Så när jag vaknade så började jag gråta massa haha. Ringde till mamma och hon kom och hämtade mig och nu har jag suttit och kollat på TV och bara slappat.

Går nog inte till skolan imorgon.. Hoppas jag inte missar för mycket.


Puss! /Karin

Skola

Hejsan sitter i skolan nu och har lunch rast, äckligaste maten i skolan.. Aja jag mår inget vidare helt förkyld och hängig förvånar mig inte om jag blir sjuk imorgon.. Hoppas inte för jag vill inte missa massa i skolan "/ Började vid 9 idag tror aldrig det varit så svårt att gå upp.. As trött även fast jag gick och la mig tidigt. Började med idrott fast dom berättade bara vad vi skulle göra på idrotten framöver sen matte och lunch och nu ska jag ha handel  2 timmar ungefär! *SUCK* vill bara åka hem och lägga mig, men vi slutar 13:55 ! Så det är skönt.

Nu ska jag in på lektion, Puss! /Karin

Godkväll och Godnatt!

Hej! Segaste dagen på länge.. Har inte gått och lagt mig tidigt på bra länge. Så ikväll har jag bestämt mig att jag ska lägga mig kl 10! inte en minut senare, skönt för imorgon börjar jag kl 9 och jag är hos Daniel så då får jag lite sovmorgon! :)

Idag började jag skolan vid 8:30 och hade då Administration i 3 timmar, och sen ett hål på 3,5 timmar "/ så då åkte jag hem till Daniel i Ekh och åt och sov en timma :) Sen tillbaka till skolan och ha matte.
Åkte sen hem och packa lite och så sen till Daniel.
Beställde även massage på p.a.u.s idag så ska dit på lördag, NICE! ;)

Aja nu ska jag väl kolla lite på TV innan jag lägger mig.

Puss / Karin

RSS 2.0